Suzann Pettersen bryter med sin manager Kevin Skabo og starter eget managementselskap, skriver golfforbundet i en pressemelding fredag.
tutta-bryter-med-manager-skabo

PÅ EGEN KJØL: Suzann Pettersen skifter ut manageren for andre gang på et drøyt år. Nå etablerer hun eget, norsk managementselskap i stedet.

Barndomsvennen Kevin Skabo fikk bare et drøyt år som manager for Suzann Pettersen. Han overtok managementet etter Jan Ove Nystuen i november 2011.

Les også: Tutta og Nystuen hver sin vei

I pressemeldingen, undertegnet av NGFs kommunikasjonsansvarlig Tom Gundersen, fremgår det at Suzann Pettersen forsterker sitt engasjement i Norge, og etablerer eget managementselskap.

Selskapet skal ivareta Tuttas interesser i Norge, herunder forvalte hennes sportslige engasjement, hennes samarbeidsavtaler og hennes investeringer.

I første omgang vil selskapet konsentrere seg om å forvalte Tuttas egne interesser.

Men det er ikke utenkelig at det i fremtiden vil kunne utvikles til også å bistå andre idrettsutøvere, påpekes det.

Av pressmeldingen framgår det at det nye selskapet ikke har fått noen leder ennå, men at det er planen å ansettes en leder innen 1. mai 2013.

I mellomtiden forvaltes Tuttas interesser av hennes familie, mens Norges Golfforbund ivaretar pressekontakten.

— Tutta jakter alltid nye løsninger, både idretts- og forretningsmessig. Hennes merkevare er å regne som en større bedrift, som nå skal videreutvikles for fremtiden, siteres far Axel Pettersen i pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.