Antallet klubber som tilbyr åpne slagturneringer øker. Miklagard GK har et meget flott tilbud i sin serie Mandagsturneringen
turnering-for-deg-som-vil-noe-med-golfen-din

MIKLAGARD GK: Flott, åpent turneringstilbud hver mandag.

turnering-for-deg-som-vil-noe-med-golfen-din

VIL UFARLIGGJØRE: Tore Waagø i Miklagard GK vil bidra til å ufarliggjøre slaggolfturneringer.

Det skjer noe i Golf-Norge i disse dager. Det er en ny giv på gang, både når det gjelder rekruttering og å få de som allerede har blitt golfere til å bli bedre golfere.

Forrige uke skrev vi om den åpne Medal-serien til Tyrifjord GK, som ble en suksess med deltakerrekord allerede i åpningsturneringen.

På Kløfta nord for Oslo følger Miklagard Golf opp med åpne slagspillturneringer hver mandag. Starttidene er mellom klokken 15.00 og 17.30.

Turneringene spilles som netto slagspill fra tee 59 for herrer og tee 49 for damer. Det er ingen handicapbegrninsninger.

— Målet er å ufarliggjøre slagspill i golf. Det spilles treballer for at vi ikke skal bruke for lang tid, sier daglig leder Tore Waagø i en pressemelding.

Deltakeravgiften er 100 kroner, og i tilegg betaler gjestespillere betaler en greenfee på bare 350 kroner.

Mandagsgolfen er med andre ord en rimelig måte å få spilt Miklagard samtidig som du har sjansen til å bli blant de tre som kan hente gavekort i Miklagard Golfshop som premie.

Påmelding gjøres i Golfbbox før hver turnering, og skjer etter først til mølla-prinsippet.

Den første turneringen gikk 9. mai, og ble en stor suksess i følge Tore Waagø. Neste mulighet er mandag 16. mai.

I tillegg kjemper deltakerne om Titleist Cup, som er en Order of Merit-serie med poeng til de ti beste i hver turnering.

Sammenlagtvinneren får et ferdig tilpasset sett med jern, wooder og bag fra Titleist.

Som om ikke dette var nok arrangeres også Cleveland Eclectic.

I Cleveland Eclectic er det om å gjøre å score lavest netto score per hull gjennom sesongen. Det er den til enhver tid beste scoren per hull som teller sammenlagt.

Den med lavest score på 18 hull på slutten av sesongen vinner 12 dusin Srixon Z-Star tour-baller samt to Cleveland wedger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.