Mørk golf og Østmarka GK har inngått avtale om fritt spill på hverandres baner i 2011-sesongen.
m-rk-medlemmer-og--stmarka-medlemmer-spiller-gratis-hos-hverandre

MØRK GK: Skal arrangere eccotour i sommer.

m-rk-medlemmer-og--stmarka-medlemmer-spiller-gratis-hos-hverandre

PEDER MØRK: Eieren av Mørk Golf har mange jern i ilden for å promotere golf generelt og klubben spesielt. Her som konferansier under et long drive-arrangement for et par sesonger siden.

Mørk og Østmarka golfklubber ligger litt utenfor allfarvei noen mil fra kysten, og må derfor arbeide kontinuerlig for å skape et best mulig tilbud til sine medlemmer.

Begge klubbene  har i mange år hatt tradisjonelle greenfeesamarbeid med andre baner der medlemmene kan spille med rabatt. Men fritt spill-samarbeid er nytt for begge.

— Begge har relativt god kapasitet på banene sine, så dette kan bare være til glede for medlemmene i de to naboklubbene, sier Peder Mørk i en pressemelding, og fortsetter:

— På Mørk er vi opptatt av at det er viktig å trene golf. Gjennom mange år har vi sett utallige eksempler på spillere som har gitt opp hele sporten fordi de ikke kom over den terskelen der de kunne finne glede i spillet sitt.

Filosofien er at dersom mestringsfølelsen blir bedre, så øker også sannsynligheten for at spillerne fortsetter med golf i mange år.

— En ting er å terpe på slag og teknikk hjemme på eget anlegg, men det er også en svært sentral del av golfutviklingen at du også spiller golf, på forskjellige baner, fortsetter Peder Mørk.

Han trekker fram at ulike hindringer og utfordringer bringer deg videre, og at Mørk Golf og Østmarka GK har gitt medlemmene en ny og helt gratis mulighet for å utvikle spillet sitt.

Etter sesongslutt skal klubbene gjøre en evaluering for å vurdere om dette er en løsning for fremtiden.
Østmarka har lagt ut meldingen om samarbeidet på klubbens nettside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.