Nå er gode råd gratis. Med en PC og grunnleggende engelskkunnskaper er det gode treningsmuligheter i cyberspace.
trening-p--internett

ITUNES-GOLF: Blant podcastene som er tilgjengelige gjennom et søk i gratisprogrammet iTunes, kan man finne mange instruksjonsvideoer og andre golfprogrammer, både med og uten video.

trening-p--internett

Eksterne lenker:

 • The Golf Channel har hundrevis av instruksjonsartikler tilgjengelig.
  (De har også mange filmer tilgjengelig mot betaling.)

 • Breaking 110 er, som navnet tilsier, for høyhandicappere.
 • Roger Gunn har lagt ut mange instruksjonsfilmer du kan se gratis.
 • Her har LPGA samlet noen instruksjonsfilmer.

  Podcaster

 • Dette er podcasting
  (Her er en mer utdypende artikkel på engelsk.)

 • Protips Golf har en ukentlig video-podcast du kan abonnere på gratis
 • Liste over podcaster om golf.
 • Liste over podcaster om golf.
 • Et raskt Googlesøk viser at det er nok av sider der ute som tilbyr tips og trening til golfspillere.

  For lavhandicappere er det kanskje ikke så mye å hente her, men middel- og høyhandicappere kan nok finne et tips som kan kurere slicen, eller lære en teknikk som får puttene i litt oftere.

  Sider som learnaboutgolf.com og tomsgolftips.com har samlet en rekke artikler om hvordan man kan kurere et problem eller forbedre spillet sitt.

  Noen råd er ikke lenger enn en setning (og er tilsvarende vanskelige å følge), andre er lengre og mer detaljerte beskrivelser. Uansett kan det være nyttig når man bare trenger en liten dytt i riktig retning.

  Men, når man skal lære – spesielt noe så håndfast som golf – er det best å ha noen visuelle hjelpemidler. Derfor har også en rekke nettsteder lagt ut små instruksjonsfilmer på nett. Blant annet har PGA.com mange gode filmsnutter liggende ute.

  Hvis du er ute etter filmer kan du også få god uttelling ved å søke etter video-podcaster som tar for seg golf og instruksjon.

  Ved hjelp av et program som iTunes eller Juice kan du abonnere på disse og få lastet ned nye episoder når de blir tilgjengelige.

  Videopodcast er fortsatt et forholdsvis nytt fenomen, og de fleste podcaster er fortsatt bare lydprogrammer. Det blir imidlertid stadig fler av begge typer.

  Selv om mange nettsteder er drevet av frivillige, og finansiert av reklame eller lommepenger, så er det overvekt av steder som vil selge deg noe, og det er nok blant disse sidene man finner både den beste og den dårligste golfundervisningen på nettet.

  Det beste rådet når det gjelder slike sider er: Spar pengene dine – bruk dem heller på en time eller to med en utdannet pro.

  For, det er ingenting på nettet eller på video, eller i en magasinartikkel eller bok for den saks skyld, som kan erstatte den personlige oppfølgingen og de skreddersydde rådene en kvalifisert pro kan gi. Allt det andre kan bare supplere.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.