SAS og Reitangruppen har gått sammen om å starte reisebyrå, så din neste golfreise kan bli kjøpt på Rema 1000.
rema-reiser-

NESTE SKRITT? Reitan-gruppen, som blant annet eier Rema 1000, starter reisebyrå i samarbeid med SAS-konsernet. Neste naturlige skritt er kanskje å starte flyselskap – med taxfreetralle fra Rema?

Det er Dagens Næringsliv som bringer nyheten i dag, under tittelen “Melk, brød og Syden-tur”.

Reitangruppen kontrollerer i dag Narvesen, 7-Eleven, svenske Pressbyrån og bensinstasjonkjeden Hydro-Texaco, i tillegg til Rema 1000-butikkene.

På flere av gruppens utsalgssteder kan man allerede i dag kjøpe billetter til togreiser og flybilletter fra SAS Braathens’ lavpriskonkurrent Norwegian. Det økende salget av reiser i butikkene, ledet Reitan-gruppen til å kjøpe seg inn i reiseteknologiselskapet Travel AS høsten 2005.

Og nå er konsernet tydeligvis kolar til å øke salget av reiser betraktelig.

Det nye reisebyrået, som i følge ubekreftede rykter skal få navnet Go, vil tilby reiser i 2500 butikker, og blir det største reisebyrået i Norden, målt i antall utsalgssteder, skriver DN.

De aktuelle butikkene vil bli utstyrt med flatskjermer som skal vise en meny over reisetilbud. Dermed blir det skummelt mye lettere å spontankjøpe en golftur til for eksempel Algarvekysten eller Dublin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.