Tredagersgolfen på Mørk, Bore og Moss og Rygge golfklubber gikk på skinner. Været var perfekt, og de 132 deltakerne koste seg på velpleide golfbaner.
tredagersgolf-p--skinner

DE TRE BESTE I A-KLASSEN: Fra venstre: Jørn Ramnes, Grønmo GK, Stig Andre Kleppe, Gjøvik & Toten GK og Pål Valen Johansen, Borre GK

tredagersgolf-p--skinner

TO GLADE UNIONSMESTERE: Stig Andre Kleppe, Gjøvik & Toten (t.v.) kl A og Geir Harstad, Mørk kl B

tredagersgolf-p--skinner

UNIONSMESTER KLASSE C: Hans Erik Åsberg, Arvika GK

— Deltakerne var glade og fornøyde, det mye bra score og ikke minst alle tre dager med nydelig vær, oppsummerer Tredagersgolfen 2014 overfor Golferen.no.

Arrangørene på Borre, Evje og Mørk er også veldig fornøyd med ny deltakerrekord med 132 påmeldte fra rundt 30 klubber i Sverige og Norge, som spilte de tre banene fredag, lørdag og søndag.

— Nå er det bare tolv plasser igjen til det er fullt, det satser vi på å nå i 2015, fortsetter pressemeldingen.

Kontinuerlig forandring

Det er alltid noe som kan gjøres bedre, konstaterer arrangørene, og tar med seg en del innspill fra spillere.

Det blir derfor forandringer, forbedringer og noe blir helt nytt til neste år. Blant annet vurderes det å premiere den klubben som har med flest deltakere.

— Vi prøvde oss med grillaften på lørdag i år, og den vil vi fortsette med. Det øker det sosiale, spillerne blir bedre kjent og kontakter knyttes. Og ikke minst er det nyttig for oss arrangører å få tilbakemeldinger rett over bordet.

Arrangørene savner fremdeles at flere svensker deltar, ikke minst siden konseptet og ideen med golf over flere dager på forskjellige baner kommer broderfolket.

Tredagarsgolf har vært arangert siden 2005, og er en enkeltstående turnering som går over tre dager på tre forskjellige baner med 18 hull hver dag. Tredagersgolf har et samarbeid med Femdagarsgolf i Värmland, slik at de som deltar begge steder kjemper om å bli Unionsmester.

Resultater: Last ned pdf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.