Styret i NGF har ansatt nåværende utviklingssjef i golfforbundet, Tor-Anders Hanssen, som ny generalsekretær fra 1. januar 2012.
tor-anders-hanssen-skal-lede-golf-norge

TOR-ANDERS HANSSEN

tor-anders-hanssen-skal-lede-golf-norge

Født: 15. september 1969
Sivilstand: Gift, ingen barn
Idrettslig arbeidserfaring:
– Utviklingssjef, Klubb- og idrettsutvikling, Norges Golfforbund, 2010 – D.D.
– Avdelingsleder klubb- og kompetanseutvikling, Norges Golfforbund, 2006 – 2009
– Fungerende Sportssjef, Toppidrettsavdelingen, Norges Golfforbund, 2006
– Organisasjonskonsulent, Klubbservice, Norges Golfforbund, 2004 – 2006
– Internasjonal konsulent, Internasjonal avdeling, Norges Idrettsforbund, 2002 – 2004
– Utdanningskonsulent, Troms Idrettskrets/ISF Troms, 2000 – 2002

41-årige Hanssen har lenge vært et hett internt tips, og det var mandag formiddag at Norges Golfforbund sendte ut en pressmelding om at styret har ansatt nordlendingen som ny generalsekretær.

– Tiden da mennesker stod i kø for å begynne med golf er over. Skal vi lykkes i fremtiden, er det helt sentralt at vi ivaretar og utvikler den enkelte golfer. Det krever hardt arbeid av alle, NGF, klubber, baneselskap og trenere, sier Hanssen i pressemeldingen.
 
Elleve år i norsk idrett
Den kommende generalsekretæren har solid bakgrunn fra golfen og idretten for øvrig. Siden 2000 har Hanssen innehatt stillinger i norsk idrett, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

I 2004 begynte han som organisasjonskonsulent i Norges Golfforbund. Siden 2006 har han hatt ansvaret for klubb og idrettsutvikling i forbundet.
 
I april ble det kjent at nåværende generalsekretær Geir Ove Berg ønsket å tre tilbake. Siden da har styret arbeidet med å finne Bergs etterfølger. Golfpresident Jon Kåre Brekke mener Hanssen er riktig mann for fremtiden.
 
– Vi hadde flere meget sterke kandidater, og når valget falt på Tor-Anders er det fordi et enstemmig ansettelsesutvalg mente han er kandidaten med de beste forutsetningene for å drive golf-Norge videre og fremover, sier Brekke i den sammen pressemeldingen.
 
Nåværende generalsekretær Geir Ove Berg fratrer sin stilling første 1. januar etter å ha vært administrativ leder av NGF siden høsten 2000.

Berg går over i en redusert stilling som seniorrådgiver i forbundet. Der skal han blant annet skal jobbe for å sikre golfens rammebetingelser mot offentlige myndigheter og forbundets OL-satsing, avsluttes pressemeldingen fra NGF.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.