Tre norske jenter stilte til start i den siste turneringen i årets sesong av LET Access Tour. Det endte med norsk tredje- og tiendeplass.

Tonje Daffinrud åpnet LETAS-finalen i Valencia på delt 58.-plass. Men endte 55 plasseringer høyere etter sju under par med 67-70 på de to siste rundene.

Tredjeplassen, som hun tok alene på -1, var verdt 24.0000 kroner (2533 euro). Pallplasseringen førte Vestfold-spilleren hele 44 plasser oppover den endelige LETAS-rankingen til delt 46.-plass med 44.000 kroner (4645 euro).

Emma Nilsson fra Sverige og islandske Valdis Thora Jonsdottir gjorde seierspallen på El Saler helnordisk, henholdsvis fem og fire slag foran Tonje Daffrinud.

Madelene Stavnar avsluttet med fire over par, 76, og tok delt tiendeplass med +5.

LETAS-finalen

Se også: Resultater fra Valencia

Runde 2: Avanserte 53 plasseringer i LETAS-finalen

To av dem deler femteplassen før siste runde. Og hvilken andrerunde Tonje Daffinrud leverte  i LETAS-finalen på El Saler-banen utenfor Valencia!

Hennes fem under par 67-runde var tre slag bedre enn den nest beste runden torsdag, og førte Vestfold-spilleren til delt femteplass før siste runde av LETAS-finalen.

Med +1 ligger Tonje Daffinrud to slag bak pallen og seks slag bak lederduoen Valdis Thora Jonsdottir fra Island og Emma Nilsson fra Sverige.

Madelene Stavnar, også hun fra Vestfold GK, måtte opp i to over par, 74, på andrerunden. Men det var likevel godt nok til å beholde den delte femteplassen fra åpningsdagen.

Også Veslemøy Heramb var i feltet. Atlungstad-spilleren måtte imidlertid trekke seg etter første runde

Runde 1: Bra start av Madelene Stavnar

Madelene Stavnar kom godt i gang med LETAS-finalen med én under par, 71. Som er fem slag bak ledende Valdis Thora Jonsdottir fra Island.

Vestfold-spilleren hadde to birdier og én bogey onsdag.

Tonje Daffinrud er nest best av våre med +6 på delt 58.-plass. Veslemøy Heramb brukte 88 slag, som gir 74.-plass på El Saler-banen i Valencia.