Fanaspilleren måtte opp i én over par etter tre birdier og fire bogeyer i andre runde av Ras Al Khaimah Golf Challenge. Selv om det ga exit for turneringen var han likevel heldig.

Tre birdier og fire bgoeyer viste seg å være ett slag for mye til at Fana-spilleren fikk helgespill denne uken: Cutten endte på par, Jarand Arnøy på +1.

 

Arnøy likevel med flaks i nest siste turnering

I den grad det går an å snakke om flaks når man misser cutten med ett slag, så må det være en dekkende betegnelse for avslutningen av ukens turnering.

Jarand Arnøy var avhengig av å ende på 45.-plass på challenge-rankingen for å få være med i torufinalen i Oman kommende uke.

Mot slutten av Ras Al Khaimah, 2017 Golf Challenge lå imidlertid bergenseren på den fortærende 46.-plassen.

Men da Gavin Moynihan fra Irland og Christoffer Mivis fra Belgia gjorde birdie på siste hull gjorde det at Max Orrin fra England endte på sjuendeplass. Med det passerte Jarand Arnøy ham på rankingen, og tok 45.-plassen.

Jens Dantorp fra Sverige vant ukens turnering i omspill mot Adrian Meronk fra Polen. Svensken avgjorde med birdie på det første omspillshullet.

Se også: Livescoring fra Emiratene 


Runde 1: Åpnet på par

Fanaspilleren hadde tre birdier, én bogey og én dobbelbogey i første runde.

Jurrian van der Vaart fra Nederland leder sesongens nest siste turnering på Challenge Tour med -8, to slag foran svenske Oscar Stark og Chase Koepka fra USA.