Etter fem over par på runde én kom det ytterligere åtte slag over par på scorekortet til Kristoffer Ventura i runde to av ukens PGA-turnering i North Carolina. Med det endte mossingen med misset cut i Palmetto Championship .

Venturas slag over par fredag fordelte seg med én trippelbogey på banens første ni hull og tre bogeyer og to dobbelbogeyer på de siste ni hullene. Mens den eneste pynten på scorekortet kom i form av birdie på hullene 2 og 3.

Palmetto Championship at Congaree ble en svart tett forestilling, som sørafrikaneren Garrick Higgo vant med ett slag på -11.

Andreplassen på Congaree Golf Club ble delt mellom hele seks spillere: Amerikanerne Hudson Swafford, Doc Redman, Bo Van Pelt og Chesson Hadley samt Jhonattan Vegas fra Chile og engelskmannen Tyrrell Hatton .

26-åringen fra Moss endte på 141.-plass med sine 13 over par. Cutstreken ble trukket ved +1. Han har spilt 21 turneringer på PGA Tour i 2020/21-sesongen. 13 av turneringene har endt med misset cut. Han åpnet sesongen bra med delt syvendeplass i Safeway Open, of fulgte opp med delt sjetteplass i Sanderson Farms Championship tp uker senere.

Den misede cutten førte Kristoffer Ventura fem plasser nedover til 153.-plassFedEx Cup-rankingen, der han må være blant de 125 beste ved sesongslutt for å beholde plassen på PGA Tour. På den offisielle verdensrankingen er han tredje beste nordmann på 325.-plass, 15 plasseringer nedover fra forrige uke. Viktor Hovland er nummer 13 på verdensrankingen mens Kristian Krogh er nummer 289, opp én plassering.

Se også: Livescoring fra South Carolina