Klokken 15.45 slår første gruppe ut på Augusta torsdag, og 22 minutter senere er det klart for den første blant de fem skandinavene. Tipp hvem som blir best av de, og du kan vinne et dusin Srixon golfballer, tilpasset din handicap!
tipp-beste-skandinav-i-the-masters

HVEM BLIR BESTE SKANDINAV? Tipp hvilken skandinav som blir den beste i The Masters, og bli med i trekningen om ett dusin Srixon golfballer. Tips sendes på e-post til tips@golferen.no innen klokken 16.30 torsdag 10. april. Du kan bare sende inn ett tips, og på én spiller.

tipp-beste-skandinav-i-the-masters

Se også: Srixon hjemmeside

De fleste eksperter holder Henrik Stenson som den største, skandinaviske favoritten. Han slår ut klokken 19.04 norsk tid torsdag, og vil med seier vippe Tiger Woods ned fra førsteplassen på verdensrankingen.

Stenson har følge av landsmennene Jonas Blixt og Peter Hanson samt danskene Thorbjørn Olesen og Thomas Bjørn i det 97 mann store feltet.

Klarer du å tippe hvem av de fem som blir beste skandinav, er du med i trekningen om ett dusin golfballer fra Srixon. Ballene du mottar vil passe for din handicap. Du kan bare sende inn ett tips, og på én spiller.

Send inn ditt tips på e-post til tips@golferen.no innen klokken 16.30 torsdag for å være med i trekningen. Vinneren blir tilskrevet med spørsmål om leveringsadresse og golfhandicap.

Skandinaviske starttider

14.07 (8.07 lokal tid) Jonas Blixt, Ben Crenshaw, Y.E Yang.

16.30 (10.30) Thorbjørn Olesen, Charl Schwartzel, Jim Furyk.

18.09 (12.09) Thomas Bjørn, Vijay Singh, Ryan Moore

19.04 (13.04) Henrik Stenson, Jason Day, Dustin Johnson.

19.37 (13.37) Peter Hanson, Victor Dubuisson, Keegan Bradley.

Tittelforsvarer, og i Woods skadefravær høyeste rangert på verdensrankingen, Adam Scott, er satt sammen med Jason Dufner og den 19 år gamle engelske amatøren Matthew Fitzpatrick klokken 16.41 norsk tid.

Se også: Kanaler og TV-tider fra Augusta

Se også: Livescoring fra Augusta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.