Tom Erik Andersen Foto: Benjmin A. Ward

Norges Golfforbund (NGF) har ansatt Tom Erik Andersen (51) som ansvarlig redaktør for Norsk Golf. Andersen var redaktør for Norsk Golf i 2010, og har siden jobbet som freelanser for redaksjonen i større og mindre stillinger.

— Magnus og redaksjonen har tatt Norsk Golf et stort skritt framover siden jeg var redaktør forrige gang. Mye har skjedd, ikke minst digitalt. Vi ser en gledelig økning i medlemstallene og aktiviteten, og går spennende tider i møte med en verdensstjerne i front. Jeg gleder meg stort til å være med å utvikle Norsk Golf videre.

Tom Erik Andersen

Magnus Sveen har vært ansvarlig redaktør for Norsk Golf siden 2015. Sveen, som kom fra TV2, har ønsket seg tilbake til tv-bransjen, og har takket ja til ny stilling som redaksjonssjef i produksjonsselskapet Monday.

— Jeg har hatt sju veldig fine år i Norsk Golf, og er stolt over hva vi har fått til. En liten redaksjon som har gjort store ting, i hvert fall i mine øyne. Men alt har sin tid, og jeg følte det var riktig tidspunkt for meg å gå videre når da Monday kom på banen.

Magnus Sveen.

 

Andersen overtar ansvaret for nettstedet norskgolf.,no som hadde ca 300 000 sidevisninger per uke gjennom golfsesongen 2021. Det trykte magasinet Norsk Golf kommer ut i fire trykte utgaver per år. Magasinet er underlagt Fagpressens opplagskontroll, som viste et snittopplag på 80.500 i 2021.

Andersen starter i stillingen 1.mai, og vil jobbe tett sammen med kommunikasjonssjef Tom Rosenvinge i Norges Golfforbund .