Mesteparten av søndagen spilte Viktor Hovland solid og stabil golf, og avanserte jevnt og trutt gjennom feltet på Augusta National-banen i Georgia.

Da han stod på utslaget til hull 18 hadde miklagardspilleren avansert 31.-plasseringer til delt 14.-plass. Da han av gikk siste green med dobbelbogey falt han til det 27-plass.

«Spilte ganske greit»

— JJeg føler jeg spiller ganske greit i dag. Jeg har ikke helt marginene på min side. Med par på siste blir det en OK dag. Så det er selvfølgelig veldig kjipt med det siste hullet der. Ellers er det er mye bra, men mye forbedringspotensial også. Men det er et kult sted, og det gir bra med motivasjon til å komme tilbake neste gang og ha en sjanse til å kjempe i toppen. Jeg føler jeg har nivået inne, men jeg må forbedre meg et par steder.

Viktor Hovland til Dicovery etter runden

Fire over totalt

Ted én over par, 73, på siste runde +1 for dagen betød det en score på fire slag over par totalt. Som altså resulterte i delt 27-plass.

Scottie Scheffler. foto Taylormade

Verdensener Scottie Scheffler dominerte turneringen fra første til siste hull, og vant ubesvært på -10, tre tre slag foran Rory McIlroy.

I den grad rrunden inneholdt noe slurv fra 25-åringens side, så kom det på siste green. Der presterte han å treputte fra bare en meter. Noe som ikke fikk større konsekvens enn at vinnermarginen ble redusert fra fem til tre slag.

Se også: Resultater fra Augusta