Høsten er tiden for hummerturnering, kostymeturnering, kjendisturnering eller cognacturnering, som på Oppegård forleden. Send oss tekst og bilder fra de annerledes turneringene.
tid-for-de-annerledes-turneringene

EDELT PREMIEBORD: Eva og Patrick Braastad stilte med et gedigent premiebord i Braastad Invitational på Oppegård GK. Her fantes dråper som langt fra er dusinvare.

tid-for-de-annerledes-turneringene

VANDREFLASKE: Selve flasken må vinneren Anders Lantz ta med tilbake til neste års Braastad Invitational. Men innholdet får han lov å drikke opp. Her får han overrakt premien av Eva Braastad.

tid-for-de-annerledes-turneringene

tid-for-de-annerledes-turneringene


Cognacprodusenten Braastads Invitational-turnering har etter tre sesonger på Mjøsen GK flyttet til andre baner, i år til Oppegård GK utenfor Oslo.

I det arrangørene omtaler som «en kamp om edel drikke» gikk Anders Lantz fra Kongsberg GK til topps etter en runde på tre over par, 75.

92 golfere var med, og vinneren mottok en treliters vandreflaske fra cognacprodusentens norske forgrunnsfigurer, Eva og Patrick Braastad.

— Den gamle flaska må du vinne tre ganger, men innholdet kan du drikke opp i løpet av et år, smilte Patrick Braastad under overrekkelsen.

— Jeg kommer garantert tilbake. Dette er et av de fineste trofeene jeg har fått, repliserte en fornøyd Anders Lantz.

Send oss annerledes turneringsminner

Fra midten av august og fram til begynnelsen av oktober står de litt merkelige turneringsformene i kø hos norske golfklubber.

Noen klubber arrangerer turnering med maks tre køller, flaggturnering, snorturnering eller hva det nå heter alt sammen.

Mens andre klubber gjør som på Oppegård, og finner et spesielt tema. Som rakefiskgolf i Valdres, krabbegolf på Tjøme, kostymeturnering i Hakadal, kjendisgolf på Miklagard og mange andre kreative tiltak.

I denne typen turneringer er det sosiale vel så viktig som kvaliteten på golfen, der turneringene bygger klubbfølelse og miljø.

Send derfor morsomme bilder og historier til oss. En jury vil velge ut én klubb som tildeles Golferens Miljøpris 2013. Send ditt bidrag til tips@golferen.no.

Les også: Artikkel hos Oppegård GK fra Braastad Invitational

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.