PRESSEMELDING FRA TAYLOR MADE

TaylorMade Golf, en bransjeleder innen golfutstyr innovasjon, avduker sitt siste gjennombrudd innen wedge-design – Milled Grind 4 (MG4) med den helt nye Spin Tread-teknologien. Bygget på suksessen til sine forgjengere, representerer MG4 en betydelig fremgang i Milled Grind-familien, og tilbyr golfspillere en kombinasjon av spinnkontroll, allsidighet og god-følelse.

Denne innovasjonen er avgjørende, spesielt i våte forhold, hvor spillere opplever høyere lanseringer og redusert spinn. Ved å kombinere laserbehandlingen med strategisk designede grooves og et rått ansikt, har TaylorMade oppnådd bemerkelsesverdige forbedringer i våt spinn sammenlignet med tidligere modeller, samtidig som ansiktets holdbarhet økes.

“I dag markerer et stort skritt fremover i utviklingen av Milled Grind-familien. Med MG4 har vi videreutviklet vår tilnærming til våt spinn og utviklet en helt ny Spin Tread-teknologi. Vi bruker en laseretsingsbehandling for å skape ansiktsruhet, som fører til bedre friksjon og fuktighetskanalisering for optimal ballkontroll, spesielt på delskudd.” Bill Price, Senior Direktør for Produktkreasjon, Putter & Wedge

Teknologien fungerer på en lignende måte som mønsteret på et dekk, som skaper plass for vann å forlate, slik at dekket kan ha direkte kontakt med asfalten og bedre gripe veien. I tilfellet MG4 leder mønstrene bort fuktighet og lar golfballen bli på køllebladet lenger mens den gir mer spinn.

Med MG4 har TaylorMade ikke bare fokusert på ytelse og teknologi, men også prioritert estetikk og spiller tilbakemelding. MG4 har en forfinet finish med en litt mørkere nyanse, minimerer blending og gir et mer enhetlig utseende som smelter sømløst sammen med det rå køllebladet ettersom det oksiderer over tid. Videre forbedrer den omformede bakgeometrien wedgen med en mer solid og mykere følelse – alt dette komplimenterer den raffinerte, tour-inspirerte formen og adressens allsidighet.

“Følelseskomponenten er en vesentlig faktor. Ved å erstatte det krombelagte ansiktet med rå finish tidlig i Milled Grind-evolusjonen, kunne vi påvirke spinn og også forbedre wedgens totale følelse. Ved å legge til vår rekonstruerte bakstang, med mer vekt plassert direkte bak slagsonen, lar vi spillere oppnå deres ønskede skuddbaner og spinnhastigheter med premium følelse og selvtillit.” Greg Cesario, TaylorMade Wedge Design Team.

TaylorMade har introdusert et omfattende utvalg av sålslipinger i MG4-linjen, og tilbyr golfspillere mer allsidighet samtidig som valgprosessen forenkles. Slipevariantene er kategorisert i tre hovedalternativer: low bounce (LB), standard bounce (SB) og high bounce (HB). Men for å imøtekomme forskjellige svingdynamikker, la selskapet til forskjellige alternativer i hver kategori, og tilbyr totalt seks bounce for å møte spillerens unike krav.

Low Bounce (LB): Lav fremkant for økt allsidighet og skuddproduksjon i faste forhold. Lav Sprett V (LBV): Designet for dyktige spillere med en grunn angrepvinkel, tilbyr eksepsjonell spinn og evnen til å manipulere ansiktsvinkler effektivt.

Standard Bounce (SB): Allsidig ytelse som forhindrer overdreven graving og lar klubbenhodet gli gjennom torven jevnt. Standard Sprett C (SBC): Gir økt allsidighet for spillere som foretrekker å manipulere ansiktsvinkler, uten å kompromittere sprettytelsen.

High Bounce (HB): TaylorMades standard høy sprett design er spillbar for dyktige golfspillere og trosser den konvensjonelle oppfatningen at høy sprett-wedger kun er for høyhandikappede. Faktisk bruker Rory McIlroy en HB 60° Milled Grind 4 avhengig av banebetingelsene. High Bounce Wide (HBW): Med en økt sålbredde gir denne høye sprettalternativet forbedret spillbarhet og utmerker seg i sandspill.

Tiger Woods Grind (TW): Tilbys i 56° og 60° loft, hver såle på MG4 TW ble inspirert av Tigers slip. 56° wedgen er en dobbel såle med tung hællettelse, mens 60° har ekstremt høy bounce på den fremre kanten med en barbert hæl. Designet for å være svært allsidig, lar disse unike slipene Tiger takle ethvert skudd, på hvilken som helst bane, hvor som helst i verden.

Pricing, Specifications & Availability:
Milled Grind 4-wedger er tilgjengelige i to premium finishes, Tour Satin Chrome og Tour Matte Black (SB bare). Milled Grind 4 vil være tilgjengelig i butikkene 8. september 2023