Photo by jerg gamarcha on Unsplash

Seks utøvere representerer Norge i lag-VM i Abu Dhabi.

Norges Golfforbund har tatt ut følgende utøvere til å representere Norge i lag-VM for damer (World Amateur Team Championship), også kalt Espirito Santo Trophy, som finner sted i Abu Dhabi 25-28.oktober:

Anna Krekling, Oslo GK
Krekling er for tiden nummer 585 på verdensrankingen (WAGR). Hun vant Collegiate summer League i 2023, og har en Snittscore på 73,25.

Mia Sandtorv Lussand, Fana GK 
Lussand er for tiden nummer 210 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Hun har i 2023 en snittscore på 73,99.

Silje Torvund Ohma, Fana GK
Ohma er for tiden nummer 212 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Hun har en snittscore på 73,35.

Norges Golfforbund har også tatt ut følgende utøvere til å representere Norge i lag-VM for herrer (World Amateur Team Championship), også kalt Eisenhower Trophy, som finner sted i Abu Dhabi 17.-21.oktober:

Herman Wibe Sekne, Oslo GK
Sekne er for tiden nummer 27 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Han har representert Norge i flere internasjonale turneringer i 2023, blant annet i Arnold Palmer Cup og Bonallack Trophy.

Michael Mjaaseth, Oslo GK
Mjaaseth er for tiden nummer 38 på verdensrankingen (WAGR). Han er Norgesmester fra 2022, og har representert Norge i Bonallack Trophy.  

Mats Ege, Stavanger GK
Ege er for tiden nummer 62 på verdensrankingen for amatører (WAGR). Han ble Norgesmester i golf så sent som i august 2023, og har representert Norge i Arnold Palmer Cup.

VM for amatører er det eneste offisielle verdensmesterskap i golf. Turneringen spilles normalt hvert annet år som en slagspillturnering over 72 hull fordelt på fire dager. Hver nasjon kan stille med inntil tre spillere, og det er de to beste scorene fra hver dag som teller.