Tredjeplassen i Mediter Real Estate Masters, som var premieren på årets Ecco Tour, førte Eirik Tage Johansen inn i klar ledelse på Nordic League-listen etter tre turneringer.
tage-leder-pengelisten-med-klar-margin

STERK SESONGÅPNING: Eirk Tage Johansen har grunn til å smile etter tre Nordic League-turneringer. Tredjeplassen i Mediter Real Estate Masters på PGA Catalunya førte Tage inn i klar ledelse på rankingen.

Med andreplass både etter første og andre runde av Mediter Real Estate Masters på PGA Catalunya var det godt håp om at Eirik Tage Johansen skulle ta sin andre Nordic League-seier på rad.

Én under par, 69, ble imidlertid anelsen for svakt samtidig som flere konkurrenter kom sterkt bakfra.

Dermed ble det -10 og delt tredjeplass med danske Lasse Jensen i stedet, tre slag bak vinneren Daniel Jennevret fra Sverige og ett slag bak danske Victor Østerby på andreplass.

Påplusset en 20.-plass og en seier i de to første Nordic League-turneringene for året er imidlertid Tage i god rute for å klare sesongmålet om å bli blant de fem beste og sikre seg challengetour-kortet for neste sesong.

13900 poeng gir siddisen klar ledelse i Nordic League-rankingen, over 3000 poeng foran danske Peter Vejgaard. Christian Aronsen er nummer 25 på rankingen med 2999 poeng.

Ø;vrige norske på PGA Catalunya:

d33: Kristian Krogh Johannesen, par
d37: Stian K. Wiik Hansen, +1
MC: Christian Aronsen, +3
MC: Kenneth Svanum, +7
MC: Arne Ravndal, +11
MC: Sander Stavnar (a), +12

Se også:
Resultater fra PGA Catalunya
Ranking Nordic League 2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.