Da produsenten av Callaway Supersoft oppdaget at norske seniorgolfere trykker ballen til sine hjerter i et omfang uten sidestykke i golfverden, inngikk de likegodt sponsoravtale med Norsk Senior Golf.
nordmenn-t-mmer-callaway-lageret

TØMMER CALLAWAY-LAGERET: Da Henrik Spørck i Callaway (t.h.) oppdaget at mer enn en tredjedel av saglet av Callaway Supersoft-ballen gikk til norske seniorgolfere, inngikk Callaway og Norske Senor Golf, ved Espen Olafsen, like godt sponsoravtale.

Norsk Senior Golf har inngått et samarbeid med Callaway Golf Norge for golfsesongen 2015, skriver seniorgolferne i en pressemelding. Og fortsetter:

Samarbeidet er fremkommet gjennom det enkle faktum at norske seniorspillere har trykket Callaway Supersoft til sine hjerter i et omfang som er uten sidestykke i golfverden.

Salget i Norge utgjør nemlig over en tredjedel av den totale omsetningen av Supersoft i Nord-Europa.

— Noe slikt har aldri skjedd tidligere, sier salgansvarlig for Callaway i Norge, Henrik Spørck, i pressemeldingen.

Supersoft Shootout

Derfor synes Callaway at det bare er rett og riktig, og også hyggelig, å kunne gi noe tilbake.

— I denne avtalen sikter vi i første rekke mot en Supersoft Shootout under Senior Masters Landsfinale på Moss og Rygge GK i midten av september, fortsetter Spørck.

Spillerne kvalifiserer seg til shootout-en gjennom uttaksturneringer gjennom året. Det skjer ved at alle som havner på fjerdeplassen, uansett klasse, får en Gullbillett til finalen i form av en trepakning spesialmerkede Callaway Supersoft-baller.

Det vil også være mulig å komme til finalen via en spesiell kvalik under siste dag i seniorgolfens finalespill. Inntektene fra kvaliken går uavkortet til kreftsaken.

— Gjennom å tydeliggjøre og fremme Callaway Supersoft som NSGs offisielle ball, med tilhørende aktiviteter, håper vi å bidra til å stimulere seniorgolfspillere til utvikling og deltakelse i NSGs turneringer. Slikt hjelper som kjent både på helsa og humøret, avslutter daglig leder Nils Espen Olafsen i NSG pressemeldingen.

— Men jeg føler det kanskje ikke kommer helt fram er at dette er en ball for alle golfere, og ikke bare en seniorball, legger Henrik Spørck til, helt på fallrepet …

Se også: Norsk Senior Golf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.