Etter strålende åpning på fire under par, 68, i Manila Masters på Filipinene. gikk det tyngre for Elias Bertheussen utover i turneringen. Han endte til slutt på 64.-plass.
svakere-dag-for-dag-av-bertheussen-

SVAKERE ETTER BRA ÅPNING: Med fire under par, 68, åpnet Elias Bertheussen flott i Resorts World Manila Masters på Filipinene. Siden gikk det tyngre.

Turnering: Resorts World Manila Masters
Dato: 14. – 17. november
Bane: Manila Southwoods Golf and Country Club, Manila, Filipinene, par 72, 6540 meter
Premiepott: 4,6 millioner kroner, hvorav 675.000 til vinneren
Tittelforsvarer: Ny turnering
Norsk deltaker: Elias Bertheussen

Med +7 var Elias Bertheussen nest sist blant de 65 som klarte cutten i Manila. Liang Wen-chong fra Kina vant på -16.

Etter 68-runden ble det 72 (par), 76 og 79 på sisterunden. Rapportene forteller om stadig med vind utover i turneringen.

Det gjenstår bare et par turneringer av sesongen for trønderen, som ligger på 111.-plass på pengelisten etter å ha spilt 12 turneringer.

De 60 beste ved sesongslutt beholder tourkortet for 2014.

— Så da trenger jeg at noe skal skje på slutten her nå. Jeg kommer til å prøve Q-School om jeg ikke klarer det, sier Bertheussen til Golferen.no.

Se også: Resultater fra Manila

Runde 1:
Bertheussen fant igjen godfølelsen

Elias Bertheussen stråler etter åpning på fire under par, 68, i Manila Masters på Filipinene. Etter tre missede cutter på rad har små endringer i svingen gjort underverker.

— Jeg har bare jobbet med et par småting i svingen, og med å finne en følelse det går å spille med, skriver Elias Bertheussen i en melding til Golferen.no fra Manila.

— Det var deilig å se 60-tallet igjen. Jeg puttet ganske bra i dag, og de missene jeg slo fra tee var ikke så store som de kan være av og til.

En bogeyfri runde med birdier på hullene 3, 7, 8 og 14 gir Bertheussen delt 21.-plass på -4.

Med det er trønderen fire slag bak Jazz Janewattananond fra Thailand, som leder med ett slag på -8.

— Endelig en digg runde! Er ikke ofte Bertheussen kan skryte på seg bogeyfri 68-runde. Mye positivt å bygge videre på til kl. 06.20 i morgen. Nu kør vi! jubler Bertheussen på sin Facebook-profil.

Klokken 6.20 fredag morgen Manila-tid er for øvrig klokken 23.20 torsdag kveld norsk tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.