Er du heldig kan du bli én av bare 20 i Norden som får kjøpe en Cobra Long Tom RAW-driver denne høsten.
stygg-cobra-driver-i-begrenset-opplag

RETT FRA GØLVET: Cobra Long Tom RAW er helt ubehandlet og kommer direkte fra fabrikkgulvet til deg.

stygg-cobra-driver-i-begrenset-opplag

PENERE … OG BILLIGERE: 600 kroner sparer du om du venter halvannen måned og får en Long Tom-driver som både er pusset og lakket.

Den er helt ubehandlet, og derfor stygg som juling. Men likevel: 14. oktober er datoen du skal sikte deg inn på.

Da ankommer nemlig 20 eksemplarer av den nye Long Tom RAW-driveren fra Cobra til Skandinavia, forteller Cobra-Pumas PR-sjef Fredrika Schlasberg til Golferen.no.

— Det er alt vi vet så langt, legger hun til.

Cobra Long Tom RAW er en såkalt limited edition-driver. Den skal bare produseres i 500 nummererte eksemplarer på verdensbasis, hvorav altså vi her oppe i nord får 20 stykker. Som vi til og med må dele med våre danske og svenske golfbrødre.

Så det er slett ikke rart om du føler deg som en spesielt utvalgt dersom du kan putte en slik driver i bagen.

Skaper blest
Men selvfølgelig er det en del av en større lansering, mange vil kalle det en gimmick, som skal berede grunnen for selve hovedlanseringen den 25. november.

Da blir nemlig lillebroren (vi snakker prestisje, ikke produkt) Cobra Long Tom Driver tilgjengelig i tilnærmet ubegrenset antall i golfbutikker over hele Skandinavia. Det vil si, i de butikkene som fortsatt holder åpnet så langt ut på året.

Den kommer i lekker, svart finish, og er med andre ord en fin julegave om du kjenner en golfer som trenger, eller bare har vannvittig lyst på, det feteste og siste i driverteknologi.

Long Tom er virkelig lang … hele 48 tommer fra toppen av grepet til enden av køllen. Den er også ultralett, og for deg som mestrer slikt skal den gi utrolig lengde fra teestedet.

— Vi bereder ny grunn med Long Tom Driver, hevder Cobra Puma-sjefen Bob Philion.

— Vi ble så entusiastisk da vi oppdaget hvilket gjennombrudd den representerer, at vi bestemte oss for å smelle i vei 500 RAW-versjoner direkte fra fabrikkgulvet og til forbrukeren, sier Philion videre.

Long Tom og Long Tom RAW har det høyeste lengde/vekt-forholdet blant noe produkt Cobra noen gang har lansert, og med en titan slagflate som skal gi enda større utgangshastighet på ballen i trefføyeblikket.

Navnet fikk køllen for øvrig fra en kanon som ble brukt under Andre verdenskrig og i Korea-krigen. Denne forbindelsen har også vært en inspirasjon i designen, og både den svarte finishen til Long Tom og det uferdige preget i finishen til RAW-versjonen er begge inspirert av kanonens utseende.

Distributør: Cobra Puma Golf
Pris: Kr 3199/3799 Long Tom/Long Tom RAW

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.