Anders Engell avsluttet Kärnten Golf Open med fire under par, og avanserte over 21 plasser på resultatlisten i sin sesongdebut på challengetouren.
sterk-spurt-av-engell-

AVSLUTTET STERKT: Anders Engells sesongdebut på challengetouren i Kärnten Golf Open på Golfclub Schloss Finkenstein i Gödersdorf i Østerrike endte på delt 33.-plass etter fire under par, 67, på siste runde.

sterk-spurt-av-engell-

Turnering: Kärnten Golf Open
Dato: 22. – 25. mai
Bane: Golfclub Schloss Finkenstein, Gödersdorf, Østerrike, par 71, 6338 meter
Premiepott: 1,3 millioner kroner, hvorav 208.000 kroner til vinneren
Tittelforsvarer: Dylan Frittelli
Norske deltakere: Joakim Mikkelsen, Anders Engell, Elias Bertheussen og Eirik Tage Johansen

Med seks birdier og to bogeyer på kortet ble det en oppmuntrende avslutning for Anders Engell på Golfclub Schloss Finkenstein sør i Østerrike.

Dermed kan turneringen oppsummeres til tre bra runder to, fire og fire slag under par samt en småslapp tredjerunde på én over.

Totalt gir det -9 og delt 33.-plass, som var verdt 9000 kroner (1104 euro).

Tyskeren Moritz Lampert vant Kärnten Golf Open, og ble belønnet med en seierssjekk på 208.000 kroner (25.600 euro).

Challenge-touren flytter seg nå over grensen til Tsjekkia og Czech Challenge, som starter torsdag. Og med de samme norske på startstreken: Anders Engell, Joakim Mikkelsen, Eirik Tage Johansen og Elias Bertheussen.

Se også: Resultater fra Gödersdorf


Runde 3:
Engell sliter i Østerrike

Norsk herregolf fortsetter å slite. Blant fire startende i Kärnten Golf Open misset tre stykker cutten. Anders Engell er på delt 54.-plass før siste runde.

Anders Engell måtte ett slag over par på tredje runde på Golfclub Schloss Finkenstein sør i Østerrike.

Lørdagens scorekort var svært fargerikt for Miklagard-spilleren med fire birdier og fem bogeyer.

Slagene over og under par var jevnt fordelt gjennom runden, og med én over par, 72, for dagen og -5 totalt, falt han fra delt 27.- til delt 54.-plass.

Det er dansk i teten ved Jeppe Huldahl, som ser ut til å ha funnet igjen formen denne sesongen. Med -14 deler han med franskmannen Cyril Bouniol.


Runde 2:
Bare Engell videre i Oslash;sterrike

Etter runder på 69 og 67 slag er Anders Engell seks slag under par etter to runder på Golfclub Schloss Finkenstein i Gödersdorf ved den slovenske grensen, helt sør i Østerrike.

Fredag leverte Miklagard-spilleren en solid fire under par 67-runde, som inneholdt fem birder, én bogey og resten par.

Tre av birdiene kom på rappen fra hull 1 til 3. Det ga moment og flyt til 24-åringen, som sesongdebuterer på challengetouren denne uken.

Den delte 27.-plassen er et godt utgangspunkt for helgespillet. Det er bare to slag opp til topp-10 og fire slag til lederduoen Andrew Johnston fra England og franske Jerome Casanova.

De tre øvrige nordmennene fikk nøye seg med to runder. Joakim Mikkelsen misset med minste mulige margin med -3 og delt 66.-plass.

Fredag ble det fire birder og tre bogeyer. Men det var nok åpningsdagens tre over par på hull 16 og 17 som senket drammenseren denne uka.

Eirik Tage Johansen to under par 69-runde var to slag for mange til å passere cutlinjen etter torsdagens én over par 72-runde. Elias Bertheussen hadde 72-73 for +3 og delt 127.-plass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.