Eirik Tage Johansen avsluttet challengeturneringen i Frankrike med sterke fire under par, 67, og rettet opp ødeleggelsen fra den svake tredjerunden.
sterk-avslutning-av-tage

STERK AVSLUTNING REDDET UKEN: Med fire under par, 67, på siste runde av Le Vaudreuil Golf Challenge i Frankrike avanserte Eirik Tage Johansen 22 plasseringer til delt 27.-plass

Hele sju birdier, men også tre bogeyer, stod det på kortet Eirik Tage Johansen signerte etter avslutningsdagen av challengeturneringen Le Vaudreuil Golf Challenge.

Det ga -5 totalt og delt 27.-plass etter at en en svak tredjerunde på tre over par, 74, hadde sendt ham ned til delt 49.-plass etter to 69-runder som åpning.

Vi får håpe avslutningen av Frankrike-turneringen representerte omslaget som skal få fart på siddisens sesong, som hittil har endt med fire missede cutter på seks challengeturneringer.

Også Anders Engell var med i turneringen, men Miklagard-spilleren misset cutten og endte på delt 140.-plass med +10 etter 74-78.

Dagens mann i Le Vaudreuil ble så uten tvil engelskmannen Andrew Johnson, som med sju under par, 64, avanserte fra sjuendeplass til -16 og seier med fire slag.

Se også: Resultater fra Le Vaudreuil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.