Nikon lanserer et kamera som er spesialutviklet for utendørsbruk. Nye CoolPix AW100 er vanntett, støtsikkert og frostsikkert.
st-tsikkert-og-vanntett-kompaktkamera-du-t-r-ha-i-golfbagen

VELEGNET TIL GOLFBAGEN: Nikon CoolPix AW100 er vanntett, støtsikkert og frostsikkert.

På golfbanen dukker de underligste situasjoner opp, og da er det morsomt og hyggelig å ha kameraet med seg.

De færreste kameraer er imidlertid glad for å bli utsatt for vær og vind, og man kvier seg gjerne for å la et flott og dyrt kamera slenge i golfbagen.

Det er derfor gledelig når det kommer et kamera på markedet som tåler de meteorologiske fenomenene man kan utsettes for på en golfrunde.

– Vi har utviklet et kamera som er perfekt for den eventyrlystne. Du kan ta flotte bilder være seg om du står på ski eller snorkler. I tillegg har det all teknologi som forventes av et kompaktkamera, sier Bjørn Mangset, Country Manager for Nikon Norge, i en pressemelding.

På land eller i vann
CoolPix AW100 er vanntett ned til en dybde på 10 meter og støtsikkert fra høyder på opptil 1,5 meter. I tillegg tåler det temperaturer ned til 10 minusgrader.

Det har også innebygd GPS, elektronisk kompass og innebygd verdenskart, hvilket gjør det enkelt å geotagge bilder, finne frem på ukjente steder og registrere veier.

Topp bildekvalitet
CoolPix AW100 er fullspekket med den nyeste bildeteknologien. Den svært følsomme bakbelyste CMOS-sensoren med 16 megapiksler og egne program for dårlig lys sikrer gode resultater når det er mørkt, i sterkt sollys eller når du befinner deg under vann.

Panoramabilder og filmopptak i full HD
AW100 har et Nikkor fem ganger zoomobjektiv med vidvinkel, og med mulighet for filminnspilling i full HD (1080p) med stereolyd.

Kameraet har fire avanserte funksjoner for reduksjon av uskarphet ved motivbevegelse, ved dårlig lys eller ved bevegelse i kameraet.

Funksjonen Easy Panorama gjør at du kan ta 180- og 360-gradersbilder. Mens du panorerer vertikalt eller horisontalt over et motiv tar CMOS-sensoren en rask bildeserie som slås sammen til ett panoramabilde.

Med CoolPix AW100 er det også enkelt å ta actionbilder både over og under vann. Kameraet leveres i fargene kamuflasje, oransje og sort, og kommer salg fra 8. september.

Distributør: Nikon Norge 
Anbefalt pris: Kr. 2990

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.