Vi står foran den store klubbmesterskapshelgen. Men i noen klubber ble det hele avgjort sist helg. Som på Tyrifjord, der gjengangere tok trofeene.
send-rapporter-og-bilder-til-golferen-no

KLUBBMESTERE FOR TREDJE GANG: Ingrid Martens og Daniel Edvall.

send-rapporter-og-bilder-til-golferen-no

TYRIFJORDS KLASSEVINNERE: Fra venstre Alf Henriksen, Ingrid Martens, Daniel Edvall, Helen Sigvartsen og Christen Leivestad.

Saken er levert av Anne Jørgensen, Tyrifjord golfklubb

Ingrid Martens og Daniel Envall vant henholdsvis dame- og herreklassen i Tyrifjord GKs klubbmesterskap på Storøya, der 49 av medlemmene deltok.

Begge har vunnet sine klasser de tre siste årene. Envall vant med ni slag foran nummer to på resultatlisten. Martens vant med 20 slag.

Helen Sigvartsen vant i damenes seniorklasse og Alf Henriksen vant herreklassen for seniorer. Christen Leivestad er Tyrifjord golfklubbs beste i juniorklassen, men hevdet seg også i herreklassen med en fjerdeplass.

Envall og Martens mener klubbmesterskapet i august er et viktig mål for sesongen. Selv om begge kunne betegnes som favoritter på forhånd handler det om å spille best mulig gjennom tre runder.

De to første rundene gikk på lørdag og en finalerunde på søndag.

– Min egen målsetting var å få lavest mulig score, sier Ingrid Martens.

Det fikk hun med totalt seks birdier og én eagle på helgens scorekort, som endte med resutatene 72, 84 og 77 slag.

Eaglen kom på hull 16, og var klubbmesterskapets eneste. Envall kunne notere seg for ni birdier i løpet av helgens tre runder, som han gikk på 72, 74 og 73 slag.

– En takk til alle som har stilt opp på klubbmesterskapet. Neste år håper vi enda flere er med, da det er her klubbens historie lages, sa Envall da han mottok den gjeve pokalen som årets klubbmester.

– Banen er perfekt, greenene er supre og roughen er tøff, sa Martens som også benyttet anledningen til å takke konkurrentene hun gikk sammen med for fine runder på Storøya.

Se også: Klubbmestere i Tyrifjord GK

Send bilder og rapport fra din klubbs klubbmesterskap til tips@golferen.no eller del opplevelsen med Golferen-leserne på vår Facebook-side.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.