Marianne Skarpnord er favoritt når årets norske turnering i LET Access Series, Ladies Norwegian Challenge, spilles på Hauger onsdag til fredag.
skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger

SKAL FORSVARE TITTELEN: Marianne Skarpnord vant premieren av Ladies Norwegian Challenge i fjor, og stiller opp for å forsvare tittelen på Hauger onsdag til fredag.

skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger

STERK I SUZANN PRO CHALLENGE: Marita Engzelius imponerte i Tuttas turnering på Bogstad forrige uke, og er en av favorittene i Ladies Norwegian Challenge på Hauger.
skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger

KJEMPER FOR EUROPATOUR-KORTET: Caroline satser på å spille seg inn på neste års europatour ved å bli topp-5 på LETAS’ OoM ved sesongslutt. Hun hører også med blant favorittene til å ta seieren i Ladies Norwegian Challenge på Hauger.

skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger


(Ullvål, NGF) Marianne Skarpnord, Caroline Martens og Marita Engzelius er noen av de fremste håpene når Ladies Norwegian Challenge arrangeres for andre året på Hauger Golfbane 18.-20. september.

Turneringen er en del av den profesjonelle turneringsserien LET Access Tour, og de norske får bryne seg mot et startfelt med spillere fra rundt 20 nasjoner, inkludert spillere fra USA, England og Australia.

Norske vinnersjanser

Marianne Skarpnord kommer rett fra Evian Championship, og er den spilleren med størst internasjonal suksess i startfeltet. Hun har allerede vunnet en turnering på Ladies European Tour (LET) i 2013, og vant Ladies Norwegian Challenge på Hauger i 2012.

Caroline Martens har prioritert LET Access i 2013, og er med stabilt spill for tiden ranket som nummer fire på touren. Holder hun seg innenfor topp fem får hun full kategori på LET i 2014.

Marita Engzelius spilte jevnt med Suzann Pettersen & co da hun var en av åtte spillere som spilte Suzann Pro Challenge på Bogstad tidligere i september. Hun har spilt flere turneringer på LPGA tidligere i år, og er definitivt med på å lage et sterkt norsk startfelt.

Kjendis-ProAm

Tirsdag 17. september klokken 14 arrangeres ProAm-turnering der de profesjonelle spiller med samarbeidspartnere og andre inviterte. Blant dem finner vi John Carew, Håkon Særnblom og curlingguttas Flemming Davanger.

Se også: Startliste Ladies Norwegian Challenge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.