Skarpnord tittelforsvarer på Hauger

Marianne Skarpnord er favoritt når årets norske turnering i LET Access Series, Ladies Norwegian Challenge, spilles på Hauger onsdag til fredag.

skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger


SKAL FORSVARE TITTELEN: Marianne Skarpnord vant premieren av Ladies Norwegian Challenge i fjor, og stiller opp for å forsvare tittelen på Hauger onsdag til fredag.

skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger


STERK I SUZANN PRO CHALLENGE: Marita Engzelius imponerte i Tuttas turnering på Bogstad forrige uke, og er en av favorittene i Ladies Norwegian Challenge på Hauger.

skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger


KJEMPER FOR EUROPATOUR-KORTET: Caroline satser på å spille seg inn på neste års europatour ved å bli topp-5 på LETAS’ OoM ved sesongslutt. Hun hører også med blant favorittene til å ta seieren i Ladies Norwegian Challenge på Hauger.

skarpnord-tittelforsvarer-p--hauger(Ullvål, NGF) Marianne Skarpnord, Caroline Martens og Marita Engzelius er noen av de fremste håpene når Ladies Norwegian Challenge arrangeres for andre året på Hauger Golfbane 18.-20. september.

Turneringen er en del av den profesjonelle turneringsserien LET Access Tour, og de norske får bryne seg mot et startfelt med spillere fra rundt 20 nasjoner, inkludert spillere fra USA, England og Australia.

Norske vinnersjanser

Marianne Skarpnord kommer rett fra Evian Championship, og er den spilleren med størst internasjonal suksess i startfeltet. Hun har allerede vunnet en turnering på Ladies European Tour (LET) i 2013, og vant Ladies Norwegian Challenge på Hauger i 2012.

Caroline Martens har prioritert LET Access i 2013, og er med stabilt spill for tiden ranket som nummer fire på touren. Holder hun seg innenfor topp fem får hun full kategori på LET i 2014.

Marita Engzelius spilte jevnt med Suzann Pettersen & co da hun var en av åtte spillere som spilte Suzann Pro Challenge på Bogstad tidligere i september. Hun har spilt flere turneringer på LPGA tidligere i år, og er definitivt med på å lage et sterkt norsk startfelt.

Kjendis-ProAm

Tirsdag 17. september klokken 14 arrangeres ProAm-turnering der de profesjonelle spiller med samarbeidspartnere og andre inviterte. Blant dem finner vi John Carew, Håkon Særnblom og curlingguttas Flemming Davanger.

Se også: Startliste Ladies Norwegian Challenge

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour/European Tour :U.S. Open med Viktor Hovland (17. -20. september)

  European Tour: Open de Portugal (17. -20. september)

  Challenge Tour: Open de Portugal med Kristian Krogh, Espen Kofstad og Elias Bertheussen (17. -20. september)

  Nordic League: Ledreborg Palace Golf Masters   med Aksel Olsen, Jarand Arnøy, Sebastian Eidsæther Syr og Alexander Settemsdal (a) (16.-18. september)

  Elite Herrer: Garmin Norgescup 4 Hauger GK   (19.-20. september)

  LET: Lacoste Ladies Open de France  med Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Karoline Lund  (17. -19. september)

  LET Access Series: Amundi Czech Ladies Challenge  med Maiken Bing Paulsen  (16. -18. september)

  Elite Damer: Garmin Norgescup 4 Hauger GK   (19.-20. september

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Sorenso AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×