Golfstjernen Sergio Garcia mislyktes i å kvalifisere seg for Open Championship på Royal Troon etter å ha gått glipp av en av de fire tilgjengelige plassene med to slag. Dette hendte under kvalifiseringen som ble holdt på West Lancashire Golf Club. Garcia var frustrert over advarsler mot langsomt spill som han mener skyldtes publikum. Ifølge Ben Parsons fra Bunkered, som fulgte spillernes fremgang, var Garcia irritert over at det tok vakter 3-4 minutter å flytte folk ut av veien for hvert slag, noe som kom i veien for hans normale tempo. Parsons rapporterte at Garcia til og med måtte navigere gjennom tilskuere på banen for å nå det 18. hullet under første runde.

Garcia, som tidligere har hatt flere konfrontasjoner med offisielle funksjonærer på golfbanen, ble frustrert over situasjonen og hevdet at det var blant annet dette som kostet han muligheten til å kvalifisere seg for Open Championship. Dette melder Golf.com.

Garcias neste store turneringsstart vil være ved Masters-turneringen neste år, takket være hans livslange fritak fra 2017, da han vant den prestisjetunge turneringen. (Kilde: Golf.com)

​Les hele saken på: Read More