Golfspiller Richard Bland, som spiller for LIV, triumferte nylig i U.S. Senior Open etter en nervepirrende avslutning på turneringen, rapporterer Golf. Weather førte til at de siste åtte hullene ble utsatt til mandag, men Bland lot seg ikke affisere av den tvingende pausen. Spilleren startet dagen med en birdie på hull 15, men mistet ledelsen igjen på hull 18. En plutselig dødsrunde ble nødvendig etter at Bland og hans konkurrent Hiroyuki Fujita endte likt etter den innledende runden.

Dette er Blands andre seier på rad i senior-major i det som bare var hans andre start i PGA Tour Champions. Den britiske spilleren, som er grunnlegger av et LIV-golfteam, klarte seg godt ved sist måneds Senior PGA Championship, og endte til slutt med å skyte en glimrende runde på 63.

Bland skylder på sin suksess i sine to senioropptredener på sin tid i LIV-serien. “Jeg er en langt bedre golfspiller enn jeg var den gang, men jeg tror det skyldes kvaliteten på spillerne jeg konkurrerer mot i LIV,” uttalte han.

Blands seier i Newport har også sikret ham en plass i den prestisjetunge 2025 U.S. Open på Oakmont. Han skal nå avgjøre om han vil satse på sin tredje senior-major på rad på Senior Open Championship i Carnoustie, eller delta i LIV Golfs britiske event som holdes samme helg.

Kilde: Golf

​Les hele saken på: Read More