I løpet av kvalifiseringen til det 152. Open Championship denne uken, konkurrerte mange av golfverdenens største navn om de 16 tilgjengelige plassene. Turneringen ble avholdt over fire baner i Skottland og England, hvor det kun var fire plasser tilgjengelige per bane. Kvalifiseringen trakk stor oppmerksomhet blant de golfinteresserte, ikke bare på grunn av de kjente navnene, men også på grunn av noen overraskende øyeblikk.

På West Lancashire ble kvalifiseringen vunnet av Matthew Dodd-Berry, Sam Horsfield, Daniel Brown, og Masahiro Kawamura. Den kjente golfspilleren Sergio Garcia, kjent for å ha deltatt i 99 tidligere store mesterskap, mislyktes i å kvalifisere seg. Garcia hadde tidligere hatt en uvennlig samtale med turneringens ledelse etter at gruppen hans ble satt på klokka på grunn av tregt spill.

På Royal Cinque Ports ble kvalifiseringen vunnet av Matthew Southgate, Elvis Smylie, Jamie Montojo Fernandez, og Luis Masaveu. Branden Grace, som tidligere er kjent for å ha skutt 62 slag under en major, fikk heller ikke kvalifisert seg.

Sam Hutsby, Angel Hidalgo, Liam Nolan, og Jack McDonald sikret seg plassene på Dundonald Links. Hidalgo overrasket med å hulle fra 110 meter unna for å sikre seg plassen.

Justin Rose, Dominic Clemons, Abraham Ancer, og Charlie Lindh kvalifiserte seg fra Burnham and Berrow. Rose som tidligere var i topp 50 på verdensrankingen, måtte gå til kvalifiseringen etter å ha falt ut av listen tidligere i år.

Kilde: Golf.com

​Les hele saken på: Read More