Ifølge golfjournalist Dylan Dethier fra Golf.com er den unike beliggenheten til Sahalee Country Club, arrangør av denne ukens KPMG Women’s PGA Championship, en snakkis blant konkurrentene.

Omgitt av imponerende trær gir banen en oase-aktig følelse, og verdensener Nelly Korda beskrev banen som “annerledes enn noe vi spiller”. Tross det vakre landskapet, gir trærne utfordringer ute på banen. Lydia Ko spøker med at stedet kalles “Sa-Hallway” på grunn av den trange og korridoraktige banen, sammenlignet med en bowlingbane på grunn av løypas trange natur.

Selv om enkelte golfere, som Madelene Sagstrom, uttrykker nervøsitet foran turneringen som følge av banens smale passasjer, hevder Charley Hull at hun trives på trange, trelinede golfbaner.

Sahalee Country Club skiller seg ut i en tid da trehugg er på moten og golfbaner ofte har vid, åpen utsikt. I stedet gir Skoglandskapet en distinkt karakter til denne ukens turnering.

Store spillere klatret på resultatlisten etter første runde på torsdag, inkludert Celine Boutier, Charley Hull og Leona Maguire som skjøt en 2-under 70. Nelly Korda og Patty Tavatanakit skjøt en 3-under 69, mens Lexi Thompson skjøt en 4-under 68.

KPMG Women’s PGA Championship fortsetter i helgen på Sahalee Country Club.

​Les hele saken på: Read More