Golfjournalisten fra Golf.com rapporterer at golf er en familiegreie for Tiger Woods, og nå synes det som om det også er tilfellet med USGA mesterskapene. På onsdag kveld kvalifiserte Charlie Woods, den 15 år gammle sønnen til den 15-ganger majormesteren, seg til U.S. Junior Amateur Championship, og ble dermed det andre medlemmet av Woods-familien til å gjøre det. Charlie spilte en runde under par, med 71 slag, og sikret seg med det plass i det prestisjetunge mesterskapet ved Eagle Trace Golf Club i Coral Springs, Florida.

Til tross for en vanskelig start med bogey og dobbel-bogey på de to første hullene, klarte yngste Woods å slå fem birdies på de siste 16 hullene, og endte opp med å vinne kvalifiseringen med ett slag. “Jeg spilte ikke bra på de to første hullene, men jeg spilte virkelig godt på de siste 16,” sa Charlie Woods på onsdag. Hans styrke denne dagen var puttingen, hvor han klarte å dra nytte av gode birdie-muligheter når han hadde dem.

Sønnen, som har oppnådd kultstatus blant golfentusiaster etter sin debut i PNC Championship, har de siste månedene fungert som farens svingtrener. I henhold til far Woods, har Charlie sett ham slå flere golfballer enn noen andre, og han vet hva han skal se etter i farens sving, spesielt med puttingen.

Charlie har tidligere hatt flere mislykkede forsøk på å kvalifisere seg til større turneringer. Likevel har hans dedikasjon og evner blitt lovprist av hans high school golfcoach, Toby Harbeck, som har uttalt at Charlie har evnen til å slå ballen over 300 meter. Nå er fokuset på det kommende U.S. Junior Amateur mesterskapet som vil finne sted ved Oakland Hills Country Club i Michigan, det samme eventet som hans far vant tre ganger som ung golfer.

​Les hele saken på: Read More