Nelly Korda fikk litt av en nedtur under den andre runden av Women’s PGA på Sahalee Country Club, rapporterer Golf Channel. Etter en imponerende åpningsrunde på 69, opplevde hun sin verste score som profesjonell med en ni-over-par 81. Dette førte til at hun falt 72 plasser på leaderboardet – fra delt andreplass til en delt 74. plass. Korda – som er rangert som verdens nummer én – klarte dessverre ikke cuten og vil dermed ikke delta i helgens spill.

Denne hendelsen fortsetter en urovekkende trend for Korda, som etter å ha vunnet Chevron Championship tidligere i år nå har mislykkes med å klare cuten tre ganger på rad. Dette er første gang i hennes karriere.

Korda fikk en tøff start på fredag, og bogeyet de fire første hullene. Hun traff med åtte av fjorten fairways og åtte av atten greener. Hun treputtet (hull 2 og 4) og gikk glipp av putter under ti fot fire ganger (hull 2, 4, 5 og 11). Til tross for dette klatret Korda en plass etter en birdie på sitt siste hull, men var fortsatt ikke i stand til å klare cuten.

Korda er ikke alene om å være en overraskende utøver som har mislykkes med å klare cuten. Andre inkluderer Megan Khang, Alison Lee, Nasa Hataoka, Jiyai Shin og Solheim Cup-stjerna Carlota Ciganda, som alle falt ut etter dårlige starter.

​Les hele saken på: Read More