Den norske Profound-putteren får svært gode anmeldelser av det anerkjente nettstedet PutterTalk.
roses-i-usa

PROFOUND DARK ACE

Profound-gründer Bernt Stellander er kry som en hane om dagen.

Etter at PGA-messen i Orlando i januar, verdens største golfmesse, ble en durabelig suksess, får den norske putteren rosende omtale hos PutterTalk.

I en test nettstedet har utført, får Profound Dark Ace en score på 8,8 (10 er topp).

Til sammenligning får Nike Unitized 4,2, mens Never Compromise GM2 Exchange Series og Ping Redwood får henholdsvis 7,5 og 7,8.

PutterTalk, som har som sin eneste målsetting å “utdanne hver golfer innen hvert aspekt av putting”, skriver blant i omtalen at ”dette er ikke en putter som er et samleobjekt, den er ment å bli spilt med, og til og med bli brukt som treningsverktøy.”

Det eneste de har å klage på er at Profound Putters er så lite utbredt i USA. ”Men det venter jeg vil endre seg i løpet av de kommende månedene”, skriver PutterTalks artikkelforfatter.

Mange distibutører?
Sterkere tilstedeværelse i USA bekreftes av Profounds gründer Bernt Stellander. I neste nummer av Norsk Golf (nr 2/07) sier han blant annet om messen i Orlando:

– Vi ble vist frem som én av tre puttere på Golf Central og The Golf Channel World News. Ellers fikk vi 43 selskaper i 23 forskjellige land som ville ha distribusjon, så nå jobber vi med å skrive avtaler.

Les PutterTalks test her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.