Foto: Privat

Fire slags seier i midamatørenes norgesmesterskap har gitt Miklagard-spiller Rikard Halvorsen lysten til å satse igjen. Neste år håper han på spill i Nordic League.

I 2014-sesongen satset Rikard Halvorsen fortsatt på et liv som profesjonell golfspiller, med hovedvekt på Nordic League . I august fikk han plass i challengeturneringen på hjemmeklubben Miklagard, der han misset cutten.

Sesongslutt 2014 betød også slutten på lysten til å satse videre på golf. Med full jobb ved siden av måtte familiefaren rett og slett prioritere tiden sin.

— Jeg rørte ikke en kølle i hele vinter, og det har vært må dårlig spill i sommer, forteller 34-åringen til Golferen.no.

Fire under par på Vestfold

— Nå løsnet det litt i helgen med en 69- og en 71-runde, forteller han om helgens norgesmesterskap i Mid-amatør på Vestfold Golfklubb, som han vant på -4, fire slag foran hjemmespiller Morten Andreassen med Knut-Alexander Schiager,Drammen GK, og Tim Andre Wilkinson, Hakadal GK, på delt tredjeplass med +1

— Så det hadde vært gøy å se hvor god man kan bli, om man legger ned litt jobb på det. Men når det er sagt, så må jeg legge til har jeg et meget nøkternt forhold til golf, fortsetter Halvorsen, 

Neste år blir mest Nordea Futures Tour,  og noe Nordic Leauge.

— Nordic Leauge tar for lang tid og er for dyrt. Så får vi se litt hvordan det går, avslutter familiefaren.

Se også: Resultater NM Mid-amatør herrer

Ingrid Martens’ tredje tittel

I dameklassen tok Ingrid Martens fra Tyrifjord GK sin tredje NM-tittel etter en meget tett kamp med Kristin Julie Klæboe fra Oslo GK. Stine Torgersen fra Krokhol GK kom på tredjeplass.

Se også: Resultater NM Mid-amatør damer