Det har gått rykter om at Suzann Pettersen legger opp etter OL neste år. Men hun er mer bestemt enn noen gang på å fortsette etter Rio, slår hun fast overfor Golferen.no.

— Det kan nok stemme at det var en tid da jeg gikk rundt og sa at etter OL i Rio, så er det slutt, sier Suzann Pettersen til Golferen.no.

Det er den siste fellesbriefingen til norsk presse på Bristol i Oslo før alvoret starter i Heidelberg fredag 18. september, og Golferen.no har fått noen minutter alene med verdensstjernen fra Holmendammen i Oslo.

— Men denne sesongen har gjort meg bare mer sikker: Jeg fortsetter forbi Rio 16, og i alle fall til Solheim Cup (i USA) 2017, slår 34-åringen ettertrykkelig fast.

USA sterkere på papiret

— På papiret er amerikanerne sterkere. Men som lag er vi sterkest! mener Tutta.

— Hva er nøkkelen til å slå dem nok en gang?

— Jeg vet ikke om det er noen spesiell nøkkel. Vi må bare prøve å vinne hver seanse. Vi har en stor fordel i at vi har en veldig flink kaptein (Carin Koch, red.anm), som har spilt i mange Solheim Cup.

Spillet i Heidelberg starter fredag formiddag, og avsluttes søndag. Totalt deles det ut 28 poeng, og for Europa rekker det med 14 poeng for å beholde trofeet etter at Europa knuste USA 18-10 på Colorado Country Club i 2013.

USA har vunnet åtte ganger, og Europa fem, siden Solheim Cup første gang ble spilt i 1990.

Se også: Solheim Cup hjemmeside