Fredrikstad, Borregaard og Huseby samler tilbudene

Gamle Fredrikstad, Borregaard og Huseby & Hankø golfklubber inngår et samarbeid som gir medlemmene mer enn de fleste andre samarbeidsmodeller her til lands.

fredrikstad--borregaard--og-huseby-samler-tilbudene


18-HULLSBANEN: Gamle Fredirkstad er Østfolds nyeste 18-hullsbane, og ligger sentralt plassert i Gamlebyen. Beliggenheten og banenstandarden med 18 hull, flott drivingrange og nihulls Pay&Play-bane gjør klubben til en attraktiv samarbeidspartner for klubbene i nærområdet.

fredrikstad--borregaard--og-huseby-samler-tilbudene


FORØYDE KLUBBLEDERE: Styreleder Jon Bossum i Huseby & Hankø Golfbane (fra v.), daglig leder Lars Petter Brovold i Gamle Fredrikstad Golfklubb og daglig leder Christoffer Halvorsrød i Borregaard Golfklubb inngikk onsdag en stor og viktig samarbeidsavtale.

At golfklubber samarbeider er kanskje ikke noen nyhet i seg selv. Til det eksisterer det for mange varianter av tverrklubblig samling allerede.

Samarbeidsavtalen de tre Østfold-klubbene inngikk onsdag i denne uken er imidlertid mer omfattende, og kan bli langt mer dyptgripende enn vi har sett tidligere.

Hovedprinsippet er at medlemmene i de tre klubbene nyter godt av medlemsfordelene i de andre to klubbene gratis for juniorer og studenter og mot en overkommelig tilleggsavgift for øvrige medlemskategorier.

Mer enn fritt spill hos hverandre

Prinsippet om at dersom jeg får spille hos deg, får du spille hos meg er en bærebjelke i mange samarbeidsavtaler mellom klubber.

Hos de tre Østfold-klubbene legges imidlertid også medlemsfordelene inn i pakken.

Som betyr at et Borregaard- eller Huseby & Hankø-medlem for eksempel drar nytte av Gamle Fredrikstad-medlemmets fordel om gratis spill på Strømstad Golfklubb mandag til torsdag.

Mens Fredrikstad-medlemmet blant annet får gratis rangeballer hos Borregaard, akkurat som medlemmene der gjør.

Gratis rangeballer blir det også hos Husby & Hankø fra kommende sesong, bekrefter styreleder Jon Bossum overfor Golferen.no.

Viktig for juniorene

Alle de tre klubbene trekker fram barn, ungdom og studenter som særlig viktige i samarbeidet.

— Ja, det er ikke minst viktig med tanke på tilbudet til studenter, sier daglig leder Christoffer Halvorsrød til Golferen.no.

Studentmedlemmer kan, liksom barn og unge, spille helt gratis på de to øvrige klubbene. Både i Fredrikstad og Sarpsborg er det for tiden en voldsom utbygging av høyskoleplasser.

— Alle klubbene har forskjellige områder der de er veldig gode. Den ene klubben er god på golfreiser, vi er veldig gode på juniorer og talentutvikling, fortsetter Halvorsrød, som regner med at mange unge spillere vil finne veien til Borregaads treningsområder.

— Mens våre beste spillere nok vil oppsøke den overbygde drivingrangen til Gamle Fredrikstad, med TrackMan, mener Halvorsrød, som forteller at klubbene har brukt tre måneder på prosessen.

Fredrikstad-medlemmene vil se begge veier

Individuell tilpasning ligger som et prinsipp i samarbeidsavtalen.

Et medlem kan velge å legge inn den ene eller begge samarbeidsklubbene i sin pakke.

— For våre medlemmer tror jeg nok de som bor vest for elven vil velge Huseby, mens de som bor nordover langs elven vil velge Borregaard, antar daglig leder Lars Petter Brovold i Gamle Fredrikstad Golfklubb.

Også hos Huseby & Hankø Golfklubb ser de for seg at de to samarbeidsklubbene vil appellere til forskjellige medlemskategorier.

— Våre beste spillere vil nok la seg friste av å kunne spille så mye de vil på Gamle Fredrikstad. Men vi er også en klubb med veldig mange seniorspillere, og for mange av de vil Borregaard være det naturlige valget, mener styreleder Jan Bossum i Huseby & Hankø Golfbane.

Trenger hverandre

— Gamle Fredrikstad trenger oss, vi trenger Gamle Fredrikstad, mener Halvorsrød i Borregaard om det utvidete tilbudet til sine elitespillerne og de andre klubbenes muligheter til å utvikle sine spillere hos dem.

Klubbene er også enig om at intensjonen er at det som skjer nå bare blir begynnelsen på det de håper blir sterkere og sunnere golfklubber med en fornøyd og lojalt medlemsmasse.

— Ja, intensjonen er å utvide samarbeidet med flere klubber, sier Bossum hos Huseby & Hankø, og nevner spesielt et par klubber de kan tenke seg å snakke nærmere med.

Men først er de tre lederne spent på hvordan medlemmene i de respektive klubbene forholder seg til det nye samarbeidet.

Se også:
Borregaard Golfklubb hjemmeside
Gamle Fredrikstad Golfklubb hjemmeside
Huseby & Hankø Golfklubb hjemmeside

Pressemelding fra de tre klubbene: Last ned pdf

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.