Kongsvingers Golfklubb avholdt årsmøte torsdag 13. februar, der styret kunne legge fram et regnskapsmessig overskudd på 500.000 kroner.
pluss-en-halv-million-i-kongsvingers-gk-

LEVERER FLOTTE TALL: Kongsvingers GK leverte et overskudd på 500.000 kroner for 2013, som borger bra for fremtiden for en av Norges beste golfbaner.

pluss-en-halv-million-i-kongsvingers-gk-

ANKER ARBEIDSRETTSDOM? Kongssvingers GK vurderer å anke dommen de fikk mot seg i arbeidsretten i og med at den kan ha prinisipiell betydning for hele Idretts-Norge, sier styreleder Jan Petter Torgersrud.

Etter et noe svakt resultat i 2012, det første, vanskelige år etter konkursen, leverer Kongsvingers Golfklubb et godt økonomisk resultat for 2013.

Klubbens satsing på økt kompetanse, både på banemannskapssiden og daglig ledelse har gitt de forventede resultatene.

— Ikke minst hevingen av standarden på banen i 2013 har ført til en formidabel økning av antall gjestespillere og derav også øvrig omsetning, sier klubbens styreleder, Jan Petter Torgersrud, i en pressemelding.

Skuffet over arbeidsrettsdom

— Eneste skår i gleden nå er dommen vi fikk i Tingretten vedrørende bruk av midlertidig ansettelser av våre sesongarbeidere i 2012, fortsetter Torgersrud.

— Vi er fortsatt i tenkeboksen vedrørende denne dommen, men sannsynligheten for at vi anker er stor, ettersom dommen kan ha en prinsipiell betydning for hele Idretts-Norge, der bruken av sesongarbeid er ganske utbredt.

Det sterke økonomiske resultatet for 2013 gjør at det ikke er fare for at klubben går konkurs etter dommen, og driften vil derfor fortsette som planlagt i 2014.

Årsmøtet ga forøvrig styret ny tillit, og de fremmøtte medlemmene ser nå frem til en rekordtidlig baneåpning.

Vinteren har så langt vært snill med banen, og ifølge banesjefen, Johnny Svensson, ser både fairwayer og greener bedre ut enn de noensine har gjort etter en overvintring.

Se også: Kongsvingers GK hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.