Over 100.000 Pink Cup-kroner mangler

Pink Cup satte ny rekord med 1,25 millioner innsamlet i år . Et halvt år senere mangler nærmere 10 prosent av de innsamlede midlene. — Vi regner med at pengene er på konto i løpet av uken, sier NGFs turneringsansvarlig.

over-100-000-pink-cup-kroner-mangler


VENTER PÅ PENGER: Golfforbundet og Øystein Tamburstuen, her som caddie for Lill Kristin Sæther under europaturnering i Larvik, venter fortsatt på at rundt ti klubber skal overføre beløpet som ble samlet inn under Pink Cup. Først da kan NGF sende penger videre til Den norske Kreftforening.

Etter årets Pink Cup kunne de rundt 100 arrangørklubbene rapporterte inn at det var samlet inn hele 1.260.000 kroner, som er ny rekord for turneringen.

Etter flere runder med purringer fra NGF til klubbene utover høsten venter imidlertid Kreftforeningen fortsatt på å få overført pengene.

— Vi samler inn pengene på vegne av Kreftforeningen, men kan ikke overføre penger til dem før alt er kommet på konto, forklarer Spill- og turneringskonsulent Øystein Tamburstuen i NGF til Golferen.no.

Rot, ikke vond vilje

— Det er snakk om et titall klubber, med jevn fordeling mellom små og store klubber, som ennå ikke har overført innsamlet beløp, sier Tamburstuen videre.

— Etter all sannsynlighet dreier det seg først og fremst om dårlig kommunikasjon og dårlige rutiner, der mange arrangører nok har følt at de er ferdig med Pink Cup når turneringen er gjennomført.

Totalt er et beløp på drøyt 100.000 kroner fortsatt utestående. Og det til tross for gjentatte purringer utover høsten.

NGF valgte derfor noe såpass utradisjonelt som å gå ut med saken offentlig i siste utgave av nyhetsbrevet NGF Nytt.

— Slett ikke for sette noen i gapestokk, men i et forsøk på å nå flere enn de personene som sto for gjennomføringen av Pink Cup i den enkelte klubb, fortsetter Tamburstuen.

Og legger til at reaksjonen ikke har latt vente på seg fra klubbene som ennå ikke har overført de innsamlede midlene til brystkreftsaken.

— Reponsen har vært over all forventning etter at vi gikk ut med saken. Jeg er temmelig sikker på at alle pengene er på konto innen utgangen av uken, avslutter Øystein Tamburstuen.

Les også: NGF Nytt: Pink Cup venter fortsatt på penger

Kommentarer

TAGS:

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×