Ny daglig leder på plass i Tyrifjord GK

Styret i Tyrifjord Golfklubb har ansatt Anna Crawford som daglig leder, forteller golfklubben i enn pressemelding..

Stillingen som daglig leder av klubben ble ledig etter at Derek Crawford, tidligere i år valgte å takke ja til nye utfordringer i en annen klubb.

Anna Crawford kom til Tyrifjord golfklubb sammen med sin mann for 16 år siden, og har vært sentral og svært viktig i arbeidet med å utvikle klubben til det den er i dag. Antall medlemmer har økt, gjestespillere strømmer til og banen skal nå gjennom en betydelig oppgradering og fornying.

Denne utviklingen er et resultat av en klubb som drives godt og som også setter golfopplevelsen, spillerne og ansatte i fokus.

Klubbens ansikt utad

Anna har vært sentral i dette. Hun har også vært klubbens ansikt utad og ønsket tusenvis av golfspillere velkommen til golføya gjennom mange år. 

Hun kjenner klubben, hun har all den kompetanse, kunnskap og erfaring som klubben ønsker at en daglig leder skal ha. I tillegg har hun tillit fra klubbens medlemmer, et brennende engasjement og en personlighet som gjør at hun er ønsket.

Det er mange store oppgaver i klubben fremover. I høst starter arbeidet med en helt nødvendig fornying og oppgradering av banen. Klubben skal videreutvikle tilbudet til medlemmene og går nå over til helårsdrift gjennom åpningen av et innendørs golfsenter i Hønefoss.

— Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med TYGK videre og nå i en ny rolle. Dette er en fantastisk klubb som har fått en stor plass i hjertet mitt og Hole har blitt et godt hjem for meg og min familie, sier den nye daglig lederen i Tyrifjord Golfklubb, Anna Crawford, og fortsetter:

— Jeg ser store muligheter for klubben fremover, og mener vi allerede er i en svært god utvikling som det er viktig å forvalte på en god og riktig måte.

— Vi er veldig glade for at Anna søkte og at hun har takket ja til denne jobben. Hun er den beste kandidaten vi kunne ønsket oss til dette. Det er et samlet styre som nå ser frem til og gleder seg til å jobbe sammen med Anna, Vi mener det er veldig bra at vi fremdeles vil ha en daglig leder med lokal forankring. At vi også kan rekruttere den beste kandidaten til dette internt i klubben er vi naturligvis stolte av. Dette viser at vi totalt sett er en solid klubb, sier styreleder John Magne Pedersen.

Les mer: Tyrifjord Golfklubb hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Wells Fargo Championship med Viktor Hovland og Kristoffer Ventura (6. – 9. mai) 

  European Tour: Canary Islands Championship (6. – 9. mai)

  Challenge Tour: Dimension Data Pro-Am med Eirik Tage Johansen, Kristian Krogh, Kristoffer Reitan, Espen Kofstad og Elias Bertheussen (6. – 9. mai)

  Nordic League: Lindbytvätten Grand Opening med Jarand Arnøy, Martin Ulseth, Sebastian Eidsæther Syr og Henric Bjelke (a)  (5. – 6. mai)

  Garmin Norgescup: Garmin Norgescup 1 Meland GK  (8. – 9. mai)

  LPGA: Honda LPGA Thailand (5. – 8. mai)

  Sunshine Ladies Tour: Dimension Data Ladies Challenge med Maiken Bing Paulsen,  Tina Mazarino, Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud og Stina Resen  (6. – 9. mai)

  College: Atlantic 10 Championship med Mikkel Antonsen (30. april-2. mai)

  College: Big Ten Championship med Herman Wibe Sekne (30. april-2. mai)

  College: Big West Men’s Championship med Tomas Helgø og Eirik Thomassen (2.-4. mai)

  College: NCAA D2 South Regional med Emilie Bjørge (3.-5. mai)

  College: NAIA Mid-South Championship med Ida Furuheim (5.-7. mai)

  College: NCAA D2 East/Atlantic Regional med Fredrik Andersen (6.-8. mai)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×