Foto: Jan E. Espelid

Dorthea Forbrigd og Stine Pettersen er ukens norske navn så langt i amerikansk collegegolf med hver sin seier: Én individuell og én i for lag.

Selv om vi er blitt vant til gode norske resultater de siste par årene er det sjelden vi kan rapportere om to collegeseiere i én og samme uke.

Denne gangen kom den individuelle seieren ved Dorthea ForbrigdThe American Championship på Palm Coast-banen i Florida.

Oslo-spilleren delte seieren på -5 med Tayne Torgerson fra Wichita State-universitetet, og duoen var to slag foran Megan Tothong fra Houston, som også vant lagkampen. Der Forbrigds universitet East Carolina kom på delt andreplass med UCF.

Den andre av to collegeseiere

I Kansas inntok Stine Pettersen fra toppen av seierspallen sammen med sitt universitet Missouri State i Missouri Valley Conference Championship.

Individuelt kom Moss & Rygge-spilleren på tredjeplass med +4, fem slag etter vinner og lagvenninne Rachel Johnson.

Også Thilda Staubo fra Oslo GK var med i turneringen, og kom på delt sjetteplass individuelt og på sjuendeplass i lagkampen for Indiana State.

Sjetteplass ble det også på Karoline StormoLady Buckeye Invitational i Ohio.

Caroline Berge tok delt tiendeplassSun Belt Conference Tournament i Florida. Julie Hovland ble delt 26 i turneringen.

Også pallplass på herresiden

Blant våre herrespillere tok Tomas Skajem delt tredje- og Trym Falch delt sjetteplassOGIO UC Santa Barbara Collegiate for CSU Northridge-universitetet, som ble nummer tre i lagkampen.

Jarle Volden kom på delt tolvteplass i Boilermaker Invitational, som ble spilt i Indiana. I ASU Thunderbird Invitational i Arzona tok Kristoffer Ventura delt 19.-plass og Viktor Hovland delt 34.-plass.

Daniel Øverås kom på delt 34.-plass i Old Waverly Collegiate i Mississippi. Her ble Knud Andreas Krokeide ble nummer 84.