To Oslo-spillere kan være rimelig fornøyd med prestasjonen blant de sju norske i en av Europas største amatørturneringer. Lagmessig ble det for tynt til at Norge kunne hevde seg.

Copa R.C.G. Sotogrande har også tilnavnet European Nations Championship, med 16 deltakende nasjoner på herresiden og åtte på damesiden.

Norge framhevet seg ikke spesielt i noen av klassene. Herrene endte på delt sjuendeplass i lagkampen, mens damene måtte finne seg i ta til takke med sisteplass med ett slags margin.

England vant herreklassen, Frankrike dameklassen. Individuelt gikk seieren til henholdsvis Clement Todd fra England med -5 og danske Sofie Kibsgaard Nielsen med +7 på spinnesiden.

Kristoffer Reitan var ti slag bak engelske Todd med +5 etter 75-79-70-69. Markus Braadlie ble delt 22 med +11, Bård Skogen delt 30 med +14 og Mikkel Antonsen delt 64 med +32.

Emilie Øverås kom 13 slag bak den danske vinneren på sin åttendeplass etter runder på 80-77-80-71. Franziska Sliper endte på delt 16.-plass med +25 og Tina Mazarino på delt 20.-plass med +30.

Se også: Resultater fra European Nations Championship