Som for to år sien vant Jason Kelly Gecko-turneringen på San Roque Club. Eirik Tage Johansen, som vant i fjor, endte på sjetteplass.
norsk-seier-og-sjetteplass

SIN ANDRE SEIER PÅ TO ÅR: Også for to år siden vant jason Kelly Gecko-turneringen på San Roque Club. Han liker tydeligvis banen, for i november i fjor ble han nummert to her.

Etter seks under par, 66, tirsdag og én over par, 73, i tøffe forhold onsdag vant Jason Kelly med to slags margin i det vi må kunne betegne som den norskeste av Gecko-turneringene.

Kelly vant på samme bane for to år siden på Gecko Pro Tour. Han liker tydeligvis banen, for han ble nummer to der i november.

— Det ble en tøffere dag på grunn av været, men han var veldig fornøyd med at han ikke fikk panikk da han lå bak etter ni hull, forteller Tove-Marie Kelly, mor til Jason, til Golferen.no om at Kelly rundet én over par for dagen etter to bogeyer og en birdie.

— Så han bestemte seg for å spille sitt spill og konsentrere seg om det. Han spilte igjen solid, og de andre falt tilbake etter hvert, så han var fornøyd.

Tove-Marie Kelly forteller også at den ene bogeyen Jason fikk på tirsdagens åpningsrunde skyldtes en kort puttemiss, og at det lenge var usikkert om onsdagens finalerunde kunne gjennomføres på grunn av regnet.

Seieren var verdt 17.000 kroner, og neste turnering spilles på La Canada-banen 18. og 19. februar.

Eirik Tage Johansen hadde 71-73 for par totalt. Det ga delt sjetteplass, fem slag bak landsmannen.

Sr også: Resultater fra San Roque Club

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.