Cahn Oxelson, som har gjort et levebrød ut av å imitere Tiger Woods, er arrestert for å ha truet med å offentliggjøre nakenbilder av ekskjæresten.
tiger-imitator-arrestert-for-sextrakassering

ARRESTERT FOR SEXTRAKASSERING AV EKSKJÆRESTE: Den 42 år gamle Tiger-imitatoren Cahn Oxelson er arrestert for å ha truet med å sende nakenbilder av sin 28 år gamle eks til hennes sjefer.

I følge The New York Post skal Cahn Oxelson har truet med å sende nakenbilder til sjefen for en sykepleier på Manhatten etter at hun gjorde det slutt med Oxelson.

Den 42 år gamle Tiger-imitatoren har en eksamen fra Harvard, og bør med andre ord være smart nok til å vite at slikt gjør man ikke ustraffet.

Oxelson ble arrestert forrige uke etter at han hadde truet sine venninne gjennom seks måneder, 28 år gamle Minochy Delanois, med å sende nakenbilder av henne til hennes sjef ved sykehuset NYU Langone Medical Center.

Mektige venner

I følge venner er Delanois redd for hva mektige venner i kretsen rundt Oxelson kan finne på etter anmeldelsen.

Oxelson er beskylt for å ha sendt Delaniois en MMS med et nakenbilde av henne, ledsaget av truende tekst.

«Lykke til, looser» og «gleder meg til folk får sett dette» skal være blant innholdet i MMS-en i følge anmeldelsen.

Da Woods var på høyden av sin karriere, var Oxelson så kjent som Tiger-imitator at han til og med figurerte i et av spørsmålene i den amerikanske Trival Pursuit-utgaven.

Da Woods’ sex-skandale toppet seg i 2009, måtte imidlertid Oxelson skuffet konstatere at etterspørselen etter ham som Tiger-imitator gikk i bakken.

Les også: Artikkelen i New York Times

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.