Tidligere verdensener Greg Norman lar sjelden anledningen til å si sin mening gå fra seg. Nylig hadde han klare meldinger om Tiger Woods og Rory McIlroy.
norman-----151--jeg-ville-sannsynligvis-ha-sl-tt-woods-

MENINGER OM DET MESTE: Greg Norman mener han ville ha slått Tiger Woods. Og hevder at Rory McIlroys slappe sesonge skyldes noe annet enn utstyret.

I et intervju med Golf Magazine vurderer Greg Norman seg selv mot noen av tidenes beste golfere, inkludert mannen som for tiden topper verdensrankingen.

— Jeg har aldri fryktet noe eller noen på banen, og jeg var ikke redd for å mislykkes, sier han i følge The Golf Channel.

— Så jeg tror jeg ville gjøre det ganske bra mot (Sam) Snead, (Ben) Hogan, Tiger (Woods) og Phil (Mickelson), sier australieren videre, og fortsetter:

— Tiger er en tøff fyr, men jeg var også en tøffing på banen. Jeg ville sannsynligvis ha slått ham.

Norman har vunnet The Open to ganger, og var verdensener på 90-tallet. Hans karriere begynte imidlertid å dale da Tiger var på vei opp, og de to har aldri møttes da de var som best.

Normans siste av totalt 20 PGA-seiere kom i august 1997, og australieren har siden 2002 hatt færre enn ti årlige starter på PGA Tour.

McIlory har ikke et utstyrsproblem

Norman retter også oppmerksomheten mot Rory McIlroy, og hevder alt strevet i år ikke har noe med utstyret å gjøre.

— Jeg brukte mye tid på å prøve forskjellige skaft, og da jeg fant det som passet, sørget jeg for at sømmen havnet på samme sted på hver kølle.

Dette kalles spining på fagspråket. Dersom sveisesømmen er på samme sted på hver kølle, så vil også køllenes fleks i forhold til hverandre bli riktig.

— Jeg fikk det til, så jeg skjønner ikke hvorfor dagens proffer ikke kan gjøre det samme.

— Ta Rory. Det er absurd å si at han har utstyrsproblemer, sier Norman om McIlroy, som tok årets eneste seier i Australian Open nylig.

— Det er så lett å gjenskape spesifikasjonene fra ett sett til det neste. Det må være annet som skjer (med ham), mener Greg Norman.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.