Costa Bravas strender, kystlandsbyer og fjell inspirerte i sin tid kunstnergeniet Salvador Dali. Nå har regionens beste golfbaner blitt fanget i mesterfotograf Steven Carrs kameralinse.
bilder-som-sier-mer-enn-1000-ord

NUMMER 1 I SPANIA: PGA Catalunya Resort er rangert som det beste golfanlegget i Spania. Her hullene 11 og 3.

bilder-som-sier-mer-enn-1000-ord

UTSIKT TIL PYRENEENE: Pyreneene danner et vakkert bakteppe til det tredje hullet på Torremirona Golf & Spa Resort.

bilder-som-sier-mer-enn-1000-ord

COSTA BRAVAS HØYEST BELIGGENDE BANE: Golf D’ Aro Mas Nou er Costa Bravas høyest beliggende golfbane, 300 meter over havet.

Costa Brava, som betyr den robuste kysten, ligger i den nordøstre delen av Spania, nær Pyreneene og med den historiske byen Girona i sin midte.

Costa Brava er ikke bare en av Europas mest utviklede golfdestinasjoner, men har også Spanias høyeste konsentrasjon av restauranter med Michelin-stjerner.

Det inkluderer anerkjente trestjerners El Celler de Can Roca i Girona, også rangert på topp i Restaurant Magazines World Top 50.

Engelsk mesterfotograf

Costa Brava Girona Tourist Board ba golfbanefotograf Steve Carr fange skjønnheten og utfordringen i regionens ledende golfbaner.

— En rekke av våre golfbaner og golfresorter har investert i golfbaner de siste to årene, så det var rett tid for å vise oss frem med en ny samling bilder, sier Ramón Ramos, direktør for Costa Brava Girona Tourist Board, i en pressemelding.

— Det er mange golfdestinasjoner i Spania, fortsetter Ramos.

— En ny studie bekrefter Spania som europeiske golferes favorittreisemål, og fikk oss til å innse hvor viktig det er å vise hva Costa Brava kan tilby i form av flotte baner.

Fotograf Steve Carr, som har opplevd mange av verdens mest kjente golfbaner, mener det neppe finnes hyggelige steder i Europa å besøke og spille golf enn Costa Brava.

— Variasjonen i landskap, fra kystbaner til furuskogen til rullende fairwayer ved foten av Pyreneene gjør området til en drøm, sier han.

Costa Brava ligger en time nord for Barcelona, og er lett tilgjengelig fra regionens hovedstad med bil og tog.

Golfere som ikke har noe i mot å fly Ryanair kan fly direkte fra Torp til Girona-Costa Brava lufthavn.

Se også: Golf in Costa Brava

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.