Det blir golf på toppnivå når Norgescup inntar Storøya og Tyrifjord Golfklubb til helgen. For tredje året på rad har Norges Golfforbund valgt å legge en stor turnering for Norges beste spillere til Hole kommune.
norgeseliten-inntar-stor-ya

ARENA FOR NORGESCUP: Tyrifjord GK er stolt over å arrengere eliteturnering for tredje året på rad.

— Golfforbundet valgte Tyrifjord på grunn av kvaliteten på golfbanen, fasilitetene rundt og for den profesjonelle måten vi organiserer deres golfturneringer på, forteller daglig leder Derek Crawford i Tyrifjord Golfklubb.

For to år siden ble lag-NM i golf samt Norgescup arrangert på Tyrifjord, og i fjor var Tyrifjord Golfklubb vert for NM i golf.

Sammen med de ansatte, både i adminstrasjon og på banen – samt et tyvetalls frivillige gleder Crawford seg til igjen å vise fram hva Tyrifjord kan by på til de 78 spillerne som deltar.

23 kvinner og 55 menn er med i Norgescup på Tyrifjord. Blant lokale spillere er Eirik Di Vita Jensen og Daniel Envall. På reservelisten foreløpig står Christen Leivestad.

Spillerne skal konkurrere over 36 hull lørdag og 18 hull søndag. Den som spiller de tre rundene på færrest slag vinner denne runden av Norgescup.

— Når Norgescup-vinnerne på Tyrifjord er kåret søndag ettermiddag, inviterer vi til shotgun-start for alle som vil spille på vår Norgescup-bane, sier Crawford.

Se også: Tyrifjord Golf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.