Midt i februar lanserer Nike sin Method Concept-putter, som ser ut som en bladputter, men har stabiliteten og gir ballen rull som en mallet.
nike-har-funnet-en-ny-metode

TO DISTINKTE DELER: Den røde delen er i aluminium, og veier bare 90 gram. Den svarte vektbuen i stål veier 200 gram, og gir Nike Method Conecpt høy MOI.

nike-har-funnet-en-ny-metode

BLADPUTTER ELLER MALLET? Ved adressering kan du begynne å lure. Men Nike Method Conecpt er begge deler, sier Nike,

nike-har-funnet-en-ny-metode


Innen køller vokser Nike mest på puttere. Ikke minst takket være deres Method-franchise, som har gitt markedet flere nye og spennende puttere de siste par årene.

Målet med Nike Method Concept har vært den samme som vi kjenner fra bilindustrien: Utvikle en konseptmodell for fremtidens design.

Samtidig har ingeniørene lagt vekt på å beholde det som kjennetegner Methode-putterne: En myk følelse i trefføyeblikket og god rull så raskt som overhodet mulig etter treffet.

Kunst og vitenskap

Selv hevder Nike at de har kombinert kunst og vitenskap i Nike Method Concept-putteren. Kunsten ligger i utseendet, der den røde delen av hodet gir inntrykk av å være en bladputter mens den svarte vektingen gir spillbarhet som i en hammerputter (mallet).

Vitenskapen finner vi i blandingen av materialer i de to klart adskilte delene av hodet. Delen med slagflaten er lett med sine 90 gram, mens vektbuen er på hele 200 gram. Denne kombinasjonen gir en høy vridningsmotstand (MOI) på nivå med de aller største putterne på markedet.

Med den røde delen i aluminium og rammen i stål, så blir tyngdepunktet lavt og langt bak. Det gir raskere og bedre rull, som forsterkes av sporene i slagflaten.

— Vi gir forbrukerne noe nytt og bedre, sier David Franklin, som har tittelen Master Model Maker, i en pressemelding.

— Det er en grunn til at formen er som den er. Den gir oss mulighet til å blande vitenskap på en måte som gir svært høy MOI i en liten pakke, fortsetter Franklin.

Pris: Kr 1495

Se også: Nike Golf hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.