Nike har funnet en ny metode

Midt i februar lanserer Nike sin Method Concept-putter, som ser ut som en bladputter, men har stabiliteten og gir ballen rull som en mallet.

nike-har-funnet-en-ny-metode


TO DISTINKTE DELER: Den røde delen er i aluminium, og veier bare 90 gram. Den svarte vektbuen i stål veier 200 gram, og gir Nike Method Conecpt høy MOI.

nike-har-funnet-en-ny-metode


BLADPUTTER ELLER MALLET? Ved adressering kan du begynne å lure. Men Nike Method Conecpt er begge deler, sier Nike,

nike-har-funnet-en-ny-metodeInnen køller vokser Nike mest på puttere. Ikke minst takket være deres Method-franchise, som har gitt markedet flere nye og spennende puttere de siste par årene.

Målet med Nike Method Concept har vært den samme som vi kjenner fra bilindustrien: Utvikle en konseptmodell for fremtidens design.

Samtidig har ingeniørene lagt vekt på å beholde det som kjennetegner Methode-putterne: En myk følelse i trefføyeblikket og god rull så raskt som overhodet mulig etter treffet.

Kunst og vitenskap

Selv hevder Nike at de har kombinert kunst og vitenskap i Nike Method Concept-putteren. Kunsten ligger i utseendet, der den røde delen av hodet gir inntrykk av å være en bladputter mens den svarte vektingen gir spillbarhet som i en hammerputter (mallet).

Vitenskapen finner vi i blandingen av materialer i de to klart adskilte delene av hodet. Delen med slagflaten er lett med sine 90 gram, mens vektbuen er på hele 200 gram. Denne kombinasjonen gir en høy vridningsmotstand (MOI) på nivå med de aller største putterne på markedet.

Med den røde delen i aluminium og rammen i stål, så blir tyngdepunktet lavt og langt bak. Det gir raskere og bedre rull, som forsterkes av sporene i slagflaten.

— Vi gir forbrukerne noe nytt og bedre, sier David Franklin, som har tittelen Master Model Maker, i en pressemelding.

— Det er en grunn til at formen er som den er. Den gir oss mulighet til å blande vitenskap på en måte som gir svært høy MOI i en liten pakke, fortsetter Franklin.

Pris: Kr 1495

Se også: Nike Golf hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×