Callaways nye jernkøller RAZR XF er utviklet for deg som er på full fart ned i handicap.
callaway-jern-for-ambisi-se-hobbygolfere

FOR SPILLERE PÅ VEI NED: Callaway RAZR XF-jernene er for deg som vil oppgradere utstyret for å gå raskt ned i handicap.

callaway-jern-for-ambisi-se-hobbygolfere

OGSÅ SPENNENDE NYHET: Callaway Forged Wedge, altså smidde wedger, er en annen spennende Calllaway-nyhet for 2012.

Har du spilt lenge nok til at du føler det er på tide å gå opp en klasse eller to på køllene? Da kan de nye Callaway RAZR XF-jernene være noe å se nærmere på.

De er designet spesielt med tanke på spillere som er på vei ned i handicap, og som ønsker avanserte køller som både er lette å spille med og har den myke følelsen som kjennetegner toppkøllene.

Videreutvikling
RAZR XF-køllene er for øvrig en videreutvikling av Callaways Legacy-køller, som er beregnet på golfere fra middels handicap og ned mot scratch.

Køllehodets ramme er i smidd 1025-karbonstål med mye vekt langs ytterkantene. Dette gir den høyeste vridningsmotstanden (MOI) noen gang fra Callaway. Resultatet blir rettere slag også når du treffer ballen utenfor slagflatens senter.

Slagflaten er i 455-stål, som både gir høyere ballhastighet (som er lik mer lengde) samt sørger for en myk følelse i balltreffet. Kombinert med matt, mørk finish, som reduserer solreflekser, gjør dette RAZR XF til en kølle som vil tiltale mange.

De spilleforbedrende egenskapene skapes også gjennom en ekstra bred såle med tyngdepunkt lavt og langt bak i hodet. Dette gjør det lettere å få en bra ballbane og reduserer lengdetapet ved treff utenfor slagflatens senter.

Medaljong i fordypningen
I fordypningen på baksiden av køllehodet finnes en plate i aluminium og plast. Hensikten er både å gi en mer solid lyd i treffet samt redusere vibrasjoner og gi bedre tilbakemelding av slaget.

RAZR XF kommer i høyre og venstre for menn og i høyre for damer. Med stålskaft koster settet 9095 kroner, 10.495 med grafikkskaft.

Blant andre Callaway-nyheter for 2012 ser for øvrig også de nye, smidde wedgene til 1095 kroner meget interessante ut.

Se også: Callaway hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.