TaylorMades nye superball passer alle

Normalt passer tourballer for gode spillere med høy svinghastighet. Den nye TaylorMade Penta TP5 skal passe alle spillertyper.

taylormades-nye-superball-passer-alle


TOURBALL FOR ALLE: Den nye tourballen TaylorMade Penta TP5 skal ha egenskaper golfere på alle nivåer vil få glede av.

taylormades-nye-superball-passer-alleFor to år siden lanserte TaylorMade ballen Penta TP, verdens første femdelte golfball. Den ble raskt en hit blant golfere og tourspillere verden over.

I begynnelsen av februar kommer oppfølgeren Penta TP5, med lengde og følelse som skal appellere til alle typer golfere, i følge reklamen.

— Penta TP5 ble utviklet for tourspillere. Likevel er den en fantastisk ball for spillere på alle nivåer, sier TaylorMades nestsjef, John Kawaja, i en pressemelding.

— Du behøver ikke ha en høy svinghastighet for å få god lengde med TP5. Du vil også få de samme gode nærspillegenskapene og spinn på innspillene, sier Kawaja videre.

Nøkkelen til de forbedrede egenskapene til Penta TP5 skal være 28 prosent lavere kompresjon i kjernen. Dette gir både lavere spinn med driveren (og dermed mer lengde) og mer følelse. Mens den ytre mantelen og det tynne coveret gir ønsket spinn på innspillene.

Dette skal altså også spillere med lav svinghastighet nyte godt av. I tillegg til omtrent samtlige av spillerne i TaylorMade-stallen, som skifter til Penta TP5. Blant dem Dustin Johnson, Jason Day, Sergio Garcia, Martin Kaymer, Darren Clarke og Justin Rose.

Penta TP3
TaylorMade Golf lanserer en modell til i Penta-serien: TP3. Det er en tredelt ball også med touregenskaper. Den gir blant annet økt spinn på innspillene uten at det går utover lengden på utslagene.

Penta TP3 har samme cover som storebror TP5, men har en annen og større kjerne. Hovedmålgruppen er spillere som vil ha mer spinn på jernslagene, særlig med de lange og mellomlange jernene.

En annen ting som er verd å merke seg er av mer kosmetisk art. Tidligere kom TaylorMades beste baller i svarte pakninger. Men etter suksessen med de hvite køllene, er også de nye ballpakningene blitt hvite.

Priser:
Penta TP5: kr 499 pr dusin
Penta TP3: kr 399 pr dusin

Se også: TaylorMade hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: MhMasters Tournament Med Viktor Hovland (6. -9. apri

  lChallenge Tour : The Challenge presented by KG med Kristoffer Reitan og Elias Bertheussen ( 28. -31. mars )

  Korn Ferry Tour:
  Astara Chile Classic ( 30. mars - 2. april)

  LPGA; Dio Implant LA O pen med Celine Borge ( 30. mars - 2. april) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.