Golfjournalist Dylan Dethier rapporterer på nettsiden Golf that den kjente golfspilleren, Lexi Thompson, leverte en overbevisende andre runde i KPMG Women’s PGA Championship på Sahalee Country Club fredag, 18. juni. Thompson leverte et slag på 72, og parret med en åpningsrunde på 68. Dette resultatet førte henne til 4 under par, og ga henne en delt tredjeplass halvveis i major-turneringen.

Thompson er mest kjent for hennes unike evne til å skyte høyt spinnskudd som lander mykt, selv på harde greener. Dette ble demonstrert på det par-3 9. hullet, hvor hennes slående jernskudd fra tee ikke bare overgikk konkurrentenes avstand, men pitchet bare en yard fra hullet, tok en stor sprett fremover, og stoppet plutselig rundt 12 fot unna. Dette resulterte i enorm begeistring blant de samlede tilskuerne.

Interessant nok fortsetter også Thompson, som nylig annonserte at hun planlegger å trekke seg tilbake travle golfkarrieren sin, å signere autografer for fans, til tross for å være under tidspress for å signere sitt scorekort og svare på mediespørsmål etter runden.

I et intervju etter torsdagens runde, som ble slått på 68, ble Thompson spurt om hun kanskje ville revurdere sitt uttalte pensjon. Svaret hennes var noe kryptisk, og hintet til at hun tok tingene dag for dag og var tilfreds med sin nåværende beslutning om pensjon, men la åpent at golf er et uforutsigbart spill og fremtiden er usikker.

Når det gjelder den pågående turneringen, har Thompson ennå ikke mistet gløden og sa at hun, tross nylige skader, nærmet seg helgen med samme holdning som de to foregående dagene. Hun oppfordrer seg selv til å hvile, ha en god oppvarming og virkelig omfavne folkemengden.

(Kilde: Golf)

​Les hele saken på: Read More