Tradisjonelt er skifte av grep en prosess som involverer spesialtape og white spirit. Pure Grip har forenklet dette med grep som enkelt blåses på skaftet ved hjelp av trykkluft. SE VIDEO.
n--kan-du-bl-se-i-grepene

FARGEGLADE: De nye Pure Grip-grepene kommer i farger som i vekker oppsikt. I tilegg selvfølgelig i tradisjonelle variater som svart eller hvitt.

n--kan-du-bl-se-i-grepene

BLÅSES PÅ MED TRYKKLUFT: Et munnstykke tres utenpå grepet. Ved hjelp av luft fra en liten pressluftmaskin blåses grepet på skaftet med minimal tidsbruk og uten søl og tørketid etterpå.

— Hele sett skiftes i butikken på få minutter mens kunden venter, som så kan gå rett ut og ta køllene i bruk på banen uten tørketid, forklarer Fredrik Lind, som er salgssjef for Pure Grip hos importøren Chrisco Sport AS.

— For eieren av butikken eller proshopen blir det luktfritt og uten søl, fortsetter Lind.

Grunnen til at Pure kan blåses på med trykkluft, er at grepene er produsert i 100 prosent helstøpt gummi, og som derfor ikke vil sprekke ved belastningen trykkluften gir.

— Pure Grip kommer, som du ser, i mange friske farger, og kan også leveres med egen logo eller navn, reklamerer salgssjefen.

Sender du en epost til Fredrik Lind hos Chrisco (følg denne lenken) kan du få oppgitt nærmeste forhandler dersom du ønsker grepskifte før jul.

SE VIDEO LENGER NEDE PÅ SIDEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.